Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 500 de amenzi aplicate de polițiștii din Alba, în 48 de ore: 36 de permise de conducere reținute și 14 certificate de înmatriculare retrase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au intervenit în ultimele 48 de ore, la 64 de evenimente, au aplicat 511 amenzi şi au constatat 33 de infracţiuni. Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor vor continua.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 64 de evenimente, din care 55 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 33 de infracţiuni şi au fost aplicate 511 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 126.585 lei, din care 35 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 472 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancțiunile la regimul rutier, 208 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.

Au fost reţinute 36 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare. Din cele 36 de permise reținute, 4 au fost pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 5 pentru depășirea, cu peste 50 de kilometri / oră, a limitei maxime de viteză.

Dintre infracțiuni, 17 au fost constatate în flagrant. Totodată, polițiștii au luat măsura reținerii față de o persoană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea