Rămâi conectat

Actualitate

Peste 50 de taximetriști, verificați de polițiștii din Alba Iulia. 17 dintre ei au primit amenzi în valoare totală de 4.750 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

taxi Alba Iulia05Poliţiştii din Alba Iulia au verificat, luni, 53 de taximetre şi au depistat 17 taximetrişti ce nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 07.11.2016, între orele 07.00 – 13.00, 16.00 – 20.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune de verificare a modului în care sunt respectate normele legale, de către taximetrişti.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificaţi 53 de taximetre, iar poliţiştii au constatat 17 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 4.750 lei.

Cele mai multe dintre sancţiuni (16) au fost aplicate pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice (viteză excesivă, neportul centurii de siguranţă), iar o sancţiune a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind taximetria.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

RESTRICȚII de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda: Rost de dilatație deteriorat din cauza caniculei Se circulă cu restricții de viteză pe autostrada A1- Sebeș-Turda, din cauza unor lucrări la rostul de dilatație, deteriorat din cauza caniculei, a anunțat DRDP Cluj. Citește și: 15-16 iulie 2024 | COD ROȘU de CANICULĂ în Alba: Maximele ajung la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea