Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 300 de studenți cu burse sociale ai UAB vor beneficia de echipamente IT, în contextul pandemiei COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 300 de studenți din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor putea beneficia de echipamente IT, în contextul pandemiei COVID-19, grație unui contract de finanțare semnat de către rectorul instituției.

Rectorul UAB, prof. univ. dr. Breaz Daniel, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru proiectul „Achiziționarea de echipamente IT pentru studenții cu burse sociale în vederea desfășurării activităților didactice în contextul pandemiei SARS-COV-2 /146739” definită pentru apelul POC/882/2/4/Îmbunătățirea conținutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-incluziune, e-sănătate și e-cultură.

Obiectivul specific al proiectului este sprijinirea a 321 studenți care îndeplinesc criteriile pentru a beneficia de burse sociale și burse sociale ocazionale, prin dotarea instituției, în vederea desfășurării activităților didactice online, cu 321 tablete școlare, 5 laptop-uri, 5 sisteme all in one, 5 camere web, 5 camere web video conferință, 5 proiectoare, 5 ecrane de proiecție de perete, 5 router wireless, 1 tabletă grafică, 5 table interactive, 321 sisteme management dispozitive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea