Rămâi conectat

Sport

Peste 150 de suporteri din Galda de Jos la barajul de la Deva *Cristian Bodea a fost inclus în lotul pentru întâlnirea cu CS Ghiroda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos 34Peste 150 de suporteri din Galda de Jos, înarmaţi cu steaguri şi fulare special pregătite vor efectua deplasarea la Deva pentru a-şi susţine favoriţii la întâlnirea de baraj cu ACS Ghiroda (campioana judeţului Timiş), confruntarea de sâmbătă, 21 iunie, de la ora 18.00, având miză accederea în Liga a 3-a. Persoanele doritoare să fie alături de elevii lui Alin Hancăş au termen de înscriere până vineri, 20 iunie, ora 11.00, la primăria din Galda de Jos, estimându-se că vor fi trei autocare, plecarea spre Deva fiind fixată pentru ziua meciului, la ora 15.00, din incinta bazei sportive din localitate. Stadionul din Galda de Jos va găzdui confruntarea dintre AFC Plaiul Iacobeni (Cluj) şi CS Iernut (Mureş).

*S-a stabilit lotul

Campioana judeţului Alba şi-a stabilit lotul cu care va aborda confruntarea decisivă. Pe lista înaintată FRF nu se regăsesc numele lui M. Bogdan (portarul de la juniori), I. Creţiu (plecat în Germania) şi Vîntu (plecat în Spania). În schimb, marea surpriză este golgheterul Cristian Bodea, 19 goluri în ediţia precedentă. Acesta a fost inclus în efectiv, deşi a suferit o accidentare la braţul drept (vineri va renunţa la gips) şi există posibilitatea să apară pe gazon dacă e nevoie, 15-20 de minute, în funcţie de derularea ostilităţilor.

*Primă pentru promovare

Inter Ciugud - Industria Galda 39Echipa de fotbal din Galda a fost înfiinţată în urmă cu peste jumătate de secol, în 1962, de un grup de salariaţi ai IAS-ului din localitate şi de-a lungul vremii a purtat denumiri precum Recolta, Apollon sau Mecsol. După un sezon în care stabilitatea financiară a fost la ordinea zilei în tabăra surprizei Ligii a IV-a, Cernea şi compania vor fi recompensaţi suplimentar în cazul în care vor pune Galda de Jos pe harta fotbalului autohton. „Sperăm să continuăm parcursul extraordinar şi să promovăm în Liga a 3-a, deşi la începutul stagiunii, venind din Liga a 5-a, nu ne-am propus acest lucru. Am depăşit problema numită CIS şi suntem încrezători înaintea confruntării decisive. Deocamdată nu am stabilit cuantumul primei în cazul în care vom câştiga, dar cu siguranţă că va exista o primă specială”, a declarat Marcel Georgiu, preşedinte şi în acelaşi timp antrenor secund al revelaţiei fotbalului din Alba în ediţia 2013-2014, Industria Galda de Jos, o echipă extrem de tânără (între titulari numai V. Morariu şi Cernea depăşind vârsta de 25 de ani).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea