Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 11.000 de persoane vaccinate, în Alba, de la debutul campaniei: Doar 2 pierderi de vaccin și o singură persoană, imunizată în afara platformei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vaccinarea anti-COVID-19 continuă în județul Alba, până acum fiind vaccinate 8227 de persoane în faza I și 3225 de persoane în faza a II-a.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de DSP Alba, până în prezent, la nivelul județului au fost solicitate și primite 14448 de doze de vaccin. 8227 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în faza I, 3225 de persoane au fost imunizate în faza a II-a și au fost efectuate 1978 de rapeluri.

Diferența dintre numărul total de doze primite și numărul total al persoanelor imunizate reprezintă stocul de doze de vaccin ce vor fi utilizate în zilele următoare pentru imunizarea persoanelor înscrise în platformă și a beneficiarilor centrelor rezidențiale din județ, conform programărilor.

Precizăm că de la începutul campaniei de vaccinare și până acum la nivelul județului Alba au fost raportate doar 2 pierderi de vaccin (2 doze irosite) și, conform verificărilor, o singură persoană a fost imunizată în afara platformei. Acest lucru s-a întâmplat la Centrul de vaccinare Aiud (faza II) unde, într-una dintre seri, la finalul programului, s-a luat decizia vaccinării unei persoane neeligibile pentru a se evita astfel irosirea dozei rămase neutilizată după ce una dintre persoanele programate nu s-a mai prezentat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea