Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 10.000 de români au fost vaccinați anti-Covid-19 până acum. 26 de cazuri cu reacții adverse comune și minore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit raportărilor Centrului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), numărul total al persoanelor vaccinate anti-Covid-19 până joi a depășit, în România, 10.000.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, până joi, la ora 17.00, au fost vaccinate împotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 10.289 de persoane.

Numai în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 4.623 de persoane. În nouă cazuri au fost înregistrate reacții adverse, comune și minore, cu febră, cefalee, mialgii și astenie.

CITEȘTE ȘI: 4 ianuarie, PRIMA ZI de vaccinare anti-COVID-19 în județul Alba: Care sunt cele 8 centre organizate în județ

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie, au fost raportate 26 reacții comune și minore, dintre care 4 reacții locale cu durere la locul injectării și 22 de reacții generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie), a mai informat CNCAV.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea