Rămâi conectat

Actualitate

Persoane fără adăpost din Alba Iulia, găsite pe străzile municipiului Cluj-Napoca de către polițiștii locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Acţiuni pentru persoanele fără adăpost

Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au desfăşurat în această săptămână mai multe acţiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului. Au fost găsite pe străzi inclusiv persoane din Alba Iulia.

În urma acţiunilor au fost identificate 31 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară cu program permanent de pe strada Oaşului, nr. 298 şi la Centrul Social de Urgenţă de pe strada Dragoş Vodă nr. 36, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Din totalul de 31 persoane depistate, un număr de 18 s-a constatat că sunt din alte localităţi (ex. Turda, Târgu-Mureş, Iaşi, Alba-Iulia, Ileanda-jud. Sălaj, Piatra Neamţ, Cămăraşu).

Cele două centre pun la dispoziţia persoanelor fără adăpost 110 locuri, care pot fi suplimentate cu până la 20 în caz de urgenţe. De asemenea sunt asigurate două mese calde pe zi pentru persoanele fără adăpost.

Poliţia Locală face un apel clujenilor să acorde sprijin în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliţiei Locale la numere de telefon 0264/955 sau 0264/598784 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea