Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Performanțe de excepție ale atleților din Județul Alba, la ultimele competiții naționale și internaționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, s-a desfășurat la Pitești, Campionatul Național de Cros, competiție la care au fost prezenți și valoroși reprezentanți ai atletismului din Județul Alba.

Astfel, cunoscutul alergător veteran, de la Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Vasile Hârjoc a realizat un nou succes la categ. +65,  obținând locul I  la proba de 4000 m cu timpul de 17 min 40 sec. La aceeași întrecere, cugireanul Vasile Lupu(categ. +80) a parcurs distanța de 1000 m. cu timpul de 4 min. 56 sec. ocupând treapta I a podiumului.

Alt cugirean, Silviu Pâclișan, care a concurat la categ. +55 a încheiat cursa de 6.000 m cu timpul de 28 min. 05 sec. clasându-se și el pe locul I, la respectivul concurs.  Un alt reprezentant de seamă al atletismului județean, alergătorul Ilie Cioca – legitimat la C.S. Unirea Alba Iulia, s-a clasat la rândul său pe locul I la categ. +70, finalizând cursa de 2000 m cu timpul de 9 min. 30 sec.

O prestație destul de bună au înregistrat soții Emil și Margareta Suflețel (categ. +80), care braț la braț, au trecut linia de sosire pe locul VII.  Sportivii județului Alba nu s-au oprit la Pitești, astfel că,  o zi mai târziu, trei alergători de la CSO Cugir au luat parte  la Maratonul Internațional desfășurat la Cluj – Napoca, obținând rezultate neașteptate, fiind prezenți la marea întrecere alături de reprezentanți din 21 de țări.

Astfel,  Vasile Hârjoc – proba semi – maraton  21, 097 km a câștigat cursa la categ. + 65, cu timpul de 1 oră, 37 min, 39 sec. Mai tânărul său coleg, Silviu Pâclișan (cat + 55) a concurat pentru proba de maraton 42,195 km reușind să se claseze pe locul III cu timpul de 3 ore, 45 minute, iar Daniel Scrob și-a adjudecat titlul de câștigător al semi – maratonului, la categ. + 35, cu timpul de 1 oră. 14 min. 20 sec.(locul III la clasamentul general).

Au mai participat la competiție, tot din partea CSO: Sergiu Prodan – semi – maraton, Dan Stoian – 10 km, Călin Morar – 5 km. Potrivit atletului veteran Vasile Hârjoc, următoarea competiție pentru care se pregătește este Semi – maratonul Internațional ,,Petrom” București, care se va desfășura pe data de 13 mai 2018.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea