Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanță la o competiție majoră de dans: albaiulienii Bianca și Ionuț Ionescu, finaliști la International Open Szeged

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dansatorii albaiulieni Ionuț Ionescu și Bianca Ionescu au reușit o performanță deosebită la o întrecere internațională de anvergură, desfășurată zilele trecute în Ungaria. Clubul de dans “Life is Dance” Alba Iulia a fost reprezentat, cu succes, de două perechi la International Open Szeged.

“Am încheiat vara cu această participare la un concurs deosebit. Sunt rezultate de apreciat, ne bucurăm, transmitem felicitări tuturor, dar și mult succes în următorul sezon competițional”, a spus Bianca Ionescu.

Astfel, perechea formată din Vlad Dragomir și Adriana Tudor (foto, în centru) s-a clasat pe locul al 9-lea la secțiunea Rising Stars Standard, poziția a 11-a la Under 21 Standard și locul al 18-lea la categoria International Open Adult Standard. Colegii de club și totodată antrenorii Ionuț Ionescu și Bianca Laura Ionescu au izbutit să ajungă în prim planul concursului, calificându-se în finală și terminând pe poziția a șasea, din 36 de perechi, la WDSF International Open Latin.

Este o nouă dovadă a pasiunii cu care dansul sportv crește în Cetatea Marii Uniri, reprezentanții clubului “Life is Dance” Alba Iulia întorcându-se mereu acasă cu tolba plină de medalii și distincții. După un an 2020 în care pandemia a tulburat din toate punctele de vedere activitatea, competițiile au debutat în aprilie, cu rezultate de apreciat obținute în concursuri la Deva, Pitești sau Oradea.

Ultimul exemplu oferit în acest sens este Campionatul Național de dans sportiv, disputat lunile trecute la Timișoara, ce a reunit cei mai buni concurenți din țară. La cea mai importantă întrecere internă clubul condus de reputații antrenori Ionuț Ionescu și Bianca Ionescu, a reprezentat cu succes municipiul reședință de județ, având la start 5 perechi de dansatori. La categoria de vârstă 14-15 ani, Latino, perechea Kevin Stuardi și Daria Corpade a terminat pe locul al treilea, reușind performanța uriașă de a intra în lotul național al României. S-a clasat pe poziția a 7-a, intrând în finală, la categoria 10-11 ani, Latino, o pereche compusă din Lukas Orzeiu și Maya Urs, fiind inclusă, de asemenea, în lotul național. În semifinala Campionatului Național de adulți (19-35 ani), Standard, a ajuns perechea formată din Vlad Dragomir și Adriana Tudor, iar în “top 10” au mai intrat Paul Degan și Denisa Pașca.

Antrenorii clubului Ionuț și Bianca Ionescu s-au clasat pe locul 8 național, primii sub linie și la doar două “x”-uri distanță de finala celei mai grele categorii, Adulți (19-35 de ani) Latino, o realizare de apreciat, aceea de a mai fi sportivi de performanță și în același timp de conduce și a antrena un club cu rezultate foarte bune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea