Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu, obligată să dreagă busuiocul cu FC Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu este singura reprezentantă a județului care evoluează pe teren propriu în acest weekend, urmând să întâlnească vineri, 4 mai, de la ora 18.00, pe FC Avrig.

Amfitrionii vin după corecția din derby-ul județean de la Galda de Jos, eșec drastic 0-3, și sunt obligați să se reabiliteze în fața nou promovatei din Sibiu (locul 11, 22 de puncte). Probleme majore de efectiv pentru ocupanta locului secund (47 de puncte), în condițiile în care Fetița și Seiwerth, doi jucători de bază, sunt suspendați, iar alți doi titulari, Unguru și Ad. Mărginean, acuză accidentări și sunt incerți. “Traversăm un moment mai puțin fericit, dar trebuie să ne revenim și să învingem în acest joc. Suntem obligați să ne reabilităm, în primul rând pentru a șterge rezultatul anterior, să jucăm pentru noi și să demonstrăm că înfrângerea de la Galda a fost un accident”, a menționat antrenorul Mihai Manea. În această rundă, Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir – stau, iar în acest contex, precizăm că gruparea din Ighiu este singura din Alba ce susține 3 întâlniri în 8 zile, având un program condensat, săptămâna viitoare fiind duelurile cu CFR Cluj II (marți, 8 mai, în deplasare) și CS Iernut (vineri, 11 mai, acasă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea