// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Performanța Ighiu, obligată să dreagă busuiocul cu FC Avrig

Performanța Ighiu este singura reprezentantă a județului care evoluează pe teren propriu în acest weekend, urmând să întâlnească vineri, 4 mai, de la ora 18.00, pe FC Avrig.

Amfitrionii vin după corecția din derby-ul județean de la Galda de Jos, eșec drastic 0-3, și sunt obligați să se reabiliteze în fața nou promovatei din Sibiu (locul 11, 22 de puncte). Probleme majore de efectiv pentru ocupanta locului secund (47 de puncte), în condițiile în care Fetița și Seiwerth, doi jucători de bază, sunt suspendați, iar alți doi titulari, Unguru și Ad. Mărginean, acuză accidentări și sunt incerți. “Traversăm un moment mai puțin fericit, dar trebuie să ne revenim și să învingem în acest joc. Suntem obligați să ne reabilităm, în primul rând pentru a șterge rezultatul anterior, să jucăm pentru noi și să demonstrăm că înfrângerea de la Galda a fost un accident”, a menționat antrenorul Mihai Manea. În această rundă, Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir – stau, iar în acest contex, precizăm că gruparea din Ighiu este singura din Alba ce susține 3 întâlniri în 8 zile, având un program condensat, săptămâna viitoare fiind duelurile cu CFR Cluj II (marți, 8 mai, în deplasare) și CS Iernut (vineri, 11 mai, acasă).

Dan HENEGAR