Performanța Ighiu, încă trei transferuri: Circov, Weiner și D. Mărginean | Nou-promovata are gânduri mari în returul Ligii a 3-a

Paul Voicu - Primar 2020

Performanța Ighiu continuă să-și întărească efectivul, antrenorul Adorian HimcinsPerformanta Ighiu - Metalurgistul Cugir 72chi mai bifând încă trei achiziții, Circov (Șurianu Sebeș), Weiner (fost la LPS Sebeș) și D. Mărginean (jucător împrumutat la Inter Ciugud), fotbaliști care se vor prezenta în 18 ianuarie la primul antrenament al anului 2016.

Citește și: Retrospectiva turului: Performanţa Ighiu – „2015, un an de referinţă şi de pus în ramă!” | interviu cu Adorian HIMCINSCHI, antrenorul nou-promovatei, clasate pe podiumul Seriei a 4-a din Liga a 3-a

ELIT

Dacă Circov, dorit încă din vara trecută, când Șurianu Sebeș a refuzat să-i ofere dezlegarea poate evolua în banda stângă și în centrul liniei de mijloc, în schimb ceilalți doi nou-veniți sunt juniori, cu profil în benzile laterale, Weiner în flancul stâng, respectiv D. Mărginean, în partea opusă (ultimul fiind al Performanței și împrumutat în Liga a 4-a). „Cred că ne-am mișcat bine pe piața transferurilor și prin aducerea celor trei plus Cl. Oara am acoperit atât valoric, cât și numeric efectivul în vederea unui retur mult mai dificil decât prima parte a stagiunii„, a spus Adorian Himcinschi.

*Trei plecări sigure

La capitolul plecări sunt sigure despărțirile de G. Toma (Șurianu Sebeș), F. Morar (Industria Galda) și juniorul Bocșa. Performanța a avut un tur excelent la debutul în Liga a 3-a și se poziționează pe podium, cu șanse de a se bate, alături de Metalurgistul Cugir la promovarea în Liga a 2-a.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...