Rămâi conectat

Sport

Performanţa Alba Iulia şi-a reluat pregătirea pentru noul sezon. Vezi obiectivul şi transferurile vizate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Alba Iulia a avut marţi primul antrenament pentru pregătirea noului sezon de Liga a IV-a şi a meciurilor din Cupa României. Tot marţi, jucătorii echipei de fotbal au mers la Primăria din Ighiu unde trei fotbalişti şi-au reînnoit contractul pentru o perioadă de încă un an: Dani Ianc, George Toma şi Martin Lenghel.  Cu toate că şi-a pierdut cel mai bun jucător, Andrei Cernea, golgheterul din sezonul precedent, Performanţa Alba Iulia este considerată favorită la şefia Ligii a IV-a, obiectivul în acest sezon fiind câştigarea campionatului.

De un lucru sunt sigur, ca să ne atingem obiectivul avem nevoie de întăriri, de câţiva jucători titulari şi de un atacant care să suplinească lipsa lui Cernea. Vrem să ne clasăm la sfârşitul acestui sezon pe locul 1, dar dacă nu ai acelaşi condiţii ca şi CSO Cugir e greu sa le iei locul. Ei au luat cei mai buni jucători din judeţ. Ne dorim să câştigăm campionatul si să facem o figură frumoasă în Cupa României”, a spus antrenorul echipei, Paul Ciucă.

Performanţa Alba Iulia este în continuare finanţată de primărie, la fel ca şi în sezonul precedent. Deocamdată nu au transferat niciun jucător, dar se află în tratative cu Pamfil Hârceagă (Europa Alba Iulia) şi cu Roberto Mitrea (Sportul Sebeş) care vor ajunge în proporţie de 90%. Totodată, antrenorul Paul Ciucă a declarat că există interes şi pentru Claudiu Haiduc ( Sportul Sebeş), Cristi Bălaş (Europa Alba Iulia) şi Alexandru Circov (Europa Alba Iulia – echipă mutată la Chişineu Criş în Arad).

Performanţa Alba Iulia a terminat sezonul acesta pe locul 2, la 21 de puncte de liderul Ligii a IV-a, CSO Cugir, echipă care a promovat în eşalonul terţ. Jocurile bune din acest sezon le-au fost răsplătite cu câştigarea Cupei României, după ce a învins categoric în finală pe Cuprirom Abrud pe Stadionul Cetate din Alba Iulia cu scorul de 3-0.

Ighienii s-au aflat mai mereu printre protagoniştii celui de-al 4-lea eşalon, câştigat în judeţ în anii 2010 şi 2011, când au reprezentat Alba la barajul de promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea