Rămâi conectat

Curier Județean

Percheziţii la locuinţele a 4 minori bănuiţi de comiterea a 7 furturi de pe raza localităţii Petreşti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au identificat 4 minori, ca persoane bănuite de comiterea a 7 furturi de pe raza localităţii Petreşti. Pentru obţinerea de probe utile cauzei, vineri, 13 ianuarie a.c., poliţiştii au făcut 3 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri provenite din furturi.

La data de 13.01.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit probarea activităţii infracționale a 4 minori, cu vârste de 13, 15, 16 şi 17 ani, din Petreşti, care sunt bănuiţi de comiterea, în perioada 2016 – 2017, a 7 furturi din locuinţe, unităţi de învăţământ, din auto şi din alte locuri, fapte prin care au cauzat prejudicii cu valori între 50 şi 2.000 de lei. Aceştia ar fi sustras produse alimentare, produse IT, acumulatori auto dar şi aproape 4 metri cubi de material lemnos.

Pentru documentarea activităţii infracționale a minorilor, vineri, 13 ianuarie, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile sustrase.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 4 minori.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea