Rămâi conectat

Ştirea zilei

Percheziții în Alba: Patru persoane conduse la audieri și sume de bani și mijloace tehnice, confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sume importante de bani și mijloace tehnice care ar fi fost folosite la săvârșirea faptelor au fost indisponibilizate, în urma perchezițiilor efectuate astăzi, 21 mai, la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În urma perchezițiilor care au avut loc azi, 21 mai, la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, au fost indisponibilizate importante sume de bani, în legătură cu care există suspiciunea că provin din infracțiuni, precum și mijloace tehnice care ar fi fost folosite la săvârșirea faptelor. Patru persoane au fost conduse la poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Una dintre acestea era urmărită, pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

YouTube video

La data de 21 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 4 percheziţii, din care una în județul Alba, două în județul Argeș și una în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în luna mai a anului 2021, cele 4 persoanele vizate de anchetă ar fi postat un anunț, în numele unei societăți comerciale din județul Giurgiu, oferind, spre vânzare, materiale de construcții.

Fiind contactați de reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, ar fi emis o factură falsă, în numele societății din județul Giurgiu, cu toate că nu ar avea nicio legătură cu aceasta, iar, ulterior, ar fi încasat-o, printr-un virament bancar.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate laptopuri și telefoane, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională, precum și suma de 17.000 de lei.

Cele 4 persoane bănuite au fost depistate și conduse la sediul poliției.

Printre acestea, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care era dat în urmărire, pe numele lui fiind emis un mandat de executare pedepsei privative de libertate, de 8 ani închisoare, pentru înșelăciune și fals.

Polițiștii din Alba au fost sprijiniți de polițiștii din Argeș și Dâmbovița.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea