Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Percheziții în Alba, la două societăți comerciale: Au fost indisponibilizate 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecția plantelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Verficările societăților comerciale care desfășoară activități în domeniul fito–sanitar. de către polițiștii din Alba, sunt continuate, astfel, în urma controalelor au fost indisponibilizate 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecția plantelor.

Polițiștii din Alba au continuat seria verificărilor la societățile comerciale care desfășoară activități în domeniul fito–sanitar. Au fost indisponibilizate 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecția plantelor.

La data de 18 martie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții la două societăți comerciale din județ, care sunt bănuite că nu au respectat normele legale privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor.

Polițiștii au identificat 112 kilograme și 56 de litri de biocide și produse de protecție a plantelor, pe care le-au indisponibilizat.

La acțiune au luat parte și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și polițiști din Ocna Mureș.

Cercetările sunt continuate.

Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea situațiilor de risc, polițiștii vor intensifica acțiunile de verificare a legalității activităților operatorilor economici care utilizează produse de protecție a plantelor și substanțe utilizate în igiena si sănătatea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea