Pentru a activa în Liga a 4-a, Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă, dependente de… Performanța Ighiu și Fortuna Lunca Mureșului!

Paul Voicu - Primar 2020

Conform informațiilor furnizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, campionatul viitor al Ligii a 4-a, ediția 2018-2019, este unul cu 16 echipe la start. Navobi Cricău (locul 4 în Seria 1) și Viitorul Vama Seacă (poziția a doua în Seria a 2-a) au trimis către AJF Alba cereri de înscriere în eșalonul superior, însă stau în așteptare, soarta lor depinzând de Performanța Ighiu (Liga a 3-a) și Fortuna Lunca Mureșului (Liga a 4-a). Raportat la stagiunea ce s-a încheiat, una terminată cu 14 combatante, după ce Rapid CFR Teiuș și Arieșul Apuseni Baia de Arieș au abandonat în iarnă, este certă promovarea în Liga a 3-a a campioanei CS Ocna Mureș. Celor 13 rămase, și aici cu un semn de întrebare, Fortuna Lunca Mureșului, ce ar dori să activeze în doar Liga a V-a din pricina obligativității formației de juniori A1, se adaugă nou-promovatele din Liga a V-a, Industria Galda de Jos (nu e certă participarea, ca și acum doi ani) și noutatea Nicolae Linca Cergău.

Navobi Cricău (locul 4 în Seria 1) și Viitorul Vama Seacă (poziția a doua în Seria a 2-a) au trimis către AJF Alba cereri de înscriere în eșalonul superior, însă stau în așteptare. Asta întrucât nu e sigur deloc viitorul Performanței Ighiu! E posibil ca divizionara terță să abandoneze Liga a 3-a și să se înscrie în Liga a 4-a, caz în care ar completa structura viitorului campionat. Dar în același timp însă, e posibil ca gruparea ighiană să arunce prosopul, deci există speranțe pentru Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă

ELIT

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020
Dan HENEGAR

1 comentariu

EGYED VINCZE 4 iulie 2018 at 22:12

CSC FORTUNA LUNCA MURESULUI a adresat o petitie conducerii AJF ALBA pentru respectarea Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice din Romania unde bla art.3 lit. c spune clar despre obligativitatea cluburilor din Liga 4 sa participe la campionatele de juniori:
c) cluburile din Liga a 4-a: să participe cu cel puţin o echipă în campionatele de juniori.
Scrie cumva A1?NU PREA CRED…
La varsta de 18-19 ani sunt multe alte prioritati…si e greu sa aduni jucatorii.
Si intreb daca obligi cluburile sa aibe Juniori under 19 de ce nu e obligatoriu folosirea a 2-3 juniori la echipa de seniori?
Sa nu mai zicem programarea jocurilor in cursul saptamanii…hilar!
Evident ca orasele sunt avantajate si echipele din jurul Alba Iuliei,Sebesului,Blaj,Aiud..Noi cei din LUNCA MURESULUI ce vina avem ca ne-am nascut la tara si ne-am castigat dreptul pe teren s-a jucam in Liga a 4-a si cerem intelegere si respectarea regulamentelor?
Atat d-le Henegar si la mai bine…
Cu stima ,
EGYED VINCZE director de club de la tara.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...