Rămâi conectat

Actualitate

PENSII 2024: A început tipărirea deciziilor de recalculare a pensiilor. Ce spune Ministrul Muncii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: A început tipărirea deciziilor de recalculare a pensiilor. Ce spune Ministrul Muncii

A început tipărirea deciziilor de recalculare a pensiilor, a anunțat Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, care vine cu noi precizări importante pentru toți pensionarii. 

Mai mult, ministrul promite că toate pensiile vor trecere prin marea recalculare și sunt suficienți bani alocați în buget, dând asigurări că nicio pensie nu va fi înghețată.

Citește și: Recalculare pensii 2024 | Când vor primi pensionarii acasă deciziile de recalculare a pensiilor

„Pensiile românilor vor crește pentru următorii ani și nu sunt înghețate la acel 9,4 din PIB. Avem articol în noua lege a pensiilor atât cu mecanismul cât și cu faptul că în luna ianuarie acestea vor avea majorări și sigur este foarte important pentru pensionari să știe că toate aceste lucruri sunt făcute la timp.

Că există bani pentru pensii, că vor ajunge deciziile de pensionare și că toți pensionarii din România vor beneficia de recalculare”, a declarat la Realitatea Plus, ministrul Muncii.

Toate pensiile, recalculate din oficiu

Simona Bucura Oprescu a adăugat că sunt bani în buget prevăzuți atât pentru majorarea făcută la 1 ianuarie cât și pentru recalcularea din luna septembrie.

„În momentul acesta avem datele din dosarele de pensii ale românilor în format electronic, deja se listează deciziile de pensii.

Deciziile vor fi listate în 3 exemplare, un exemplar va fi transmis pensionarului, celelalte două vor rămâne la dosarul de pensii al fiecărui pensionar”, a precizat ministrul de resort.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

DSVSA Alba: Măsuri obligatorii pentru protecția animalelor în perioadele caniculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

DSVSA Alba: Măsuri obligatorii pentru protecția animalelor în perioadele caniculare Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba reamintește proprietarilor și deținătorilor de animale că au obligația de a respecta anumite măsuri specifice care să asigure protecția și bunăstarea animalelor în perioadele caniculare. Prevederi aplicabile fermierilor: Fermierii şi ceilalţi proprietari de animale trebuie să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea