Rămâi conectat

Sport

Pe stadionul din Galda de Jos va avea loc o selecţie pentru juniorii născuţi în anul 2000

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 22 august, de la orele 17.00, pe stadionul din Galda de Jos, va avea loc o acțiune de selecție pentru jucători născuți în anul 2000.

Jucătorii participanți se vor prezenta cu echipament de joc corespunzător (ghete, apărători și jambiere, șort, tricou), iar pe carnetul de legitimare trebuie să aibă aplicată viza anuală 2013 și viza medicală valabilă pentru data respectivă.

Acțiunea respectivă de selecție face parte din programul FRF: ”CUPA REGIUNILOR” – pentru formarea lotului național de juniori 2000.

Jucătorii remarcați, care vor alcătui selecționata județeană, se vor deplasa la Simeria (sâmbătă – 24 august) pentru etapa de selecție zonală, organizată cu județele Alba, Caraș Severin și Hunedoara, anunţă Asociaţia Judeţenă de Fotbal.

*Duel interjudeţean
Concret, acţiunea de selecţie va consta în desfăşurarea unui meci bilateral între două echipe formate din jucătorii veniţi la trial. O echipă va fi formată din jucători din judeţele Alba şi Sibiu, iar o alta din fotbalişti din Hunedoara şi Caraş Severin. Acţiunea de selecţie se va desfăşura sâmbătă, 25 august, începând cu ora 10, pe Stadionul „CFR”, din Simeria.

Cei mai buni fotbalişti născuţi în anul 2000, din judeţele Alba, Caraş-Severin, Hunedoara şi Sibiu îşi vor etala talentul sâmbătă, 25 august, pe Stadionul „CFR” din Simeria, în cadrul unei acţiuni de selecţie pentru accederea în naţionala U14 (sub 14 ani). „Puştii” vor încerca să-l impresioneze pe antrenorul federal Ciprian Urican, fost la CFR Simeria şi Concordia Chiajna, pentru a ajunge în atenţia lotului naţional al României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea