Rămâi conectat

Cultură Educație

Pe cine deranjează coroanele de flori depuse la statuia lui Avram Iancu din Abrud?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În numele Filialei Societăţii cultural – patriotice „Avram Iancu” din Abrud aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că cele 5-6 coroane de flori depuse la statuia lui Avram Iancu la începutul lunii iunie 2011 când s-a aniversat Revoluţia din 1848  şi 187 de ani de la naşterea lui Avram Iancu, au dispărut cu o seară înainte de sărbătorirea „Zilei culturii maghiare” din Abrud, mai precis în seara zilei de 24 iunie 2011.
Sesizând dispariţia acestora, un grup de patrioţi conduşi de Doru Anca şi Radu Crişan, membri ai societăţii „Avram Iancu” au depus în data de 25 iunie 2011, o altă coroană de flori la statuie, coroană care, din păcate a dispărut la câteva zile.
Ne adresăm primarului şi organelor de poliţie solicitându-le să cerceteze şi să descopere cine şi-a permis să înlăture aceste coroane depuse la statuia Crăişorului.
Emil CRIŞAN,
preşedinte Filiala Abrud a Societăţii cultural patriotice „Avram Iancu”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea