Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pe “Cetate”, rugby feminin, etapa a 4-a: CSM Alba Iulia a pierdut toate jocurile

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eveniment sportiv de seamă pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia: etapa a 4-a a Campionatului Național de Rugby 7’s feminin, senioare și junioare.

Competiția cu balonul țuguiat s-a disputat pe cele două terenuri din incinta arenei albaiuliene, iar între participante s-a regăsit și CSM Alba Iulia (la junioare, antrenor Andrei Ștefan). După terminarea întreceriii s-a disputat un meci demonstrativ între juniorii de la CSM Alba Iulia și foștii jucători care au activat de-a lungul timpului în Cetatea Marii Uniri. La senioare au evoluat Poli Iași (liderul ierarhiei), Agronomia București, Știinta București și CSU Cluj, iar la junioare formațiile au fost repartizate în 3 grupe, după cum urmează: *Grupa A: Poli Iasi, Leii Câmpia Turzii, CSM București, Sporting-ASEM; *grupa B: CSȘ–Liceul Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad, Aurora Băicoi, CSM Alba Iulia; *grupa C: RC Cristian, RC Arieșul Mihai Viteazu, CSM Pașcani.

CSM Alba Iulia a pierdut toate partidele “la zero”, fără a marca vreun punct: *cu Aurora Băicoi, scor 0-14; *cu CSȘ Bârlad, scor 0-47, în grupă; *cu CSM Pașcani, scor 0-5; *cu CSM București, scor 0-24 (în disputele pentru locurile 7-9). Competiția a fost câștigată de Poli Iași, 31-5 cu RC Cristian în finală. În acest context, precizăm că echipa Under 14 de rugby a CSM Alba Iulia va avea etapă în campionat în 27 mai, la Câmpia Turzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea