Rămâi conectat

Actualitate

PDL Alba: ”Cometa Halley – Negrescu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu ştim prea bine cine este Victor Negrescu. o apariţie meteorică în judeţ şi în presa locală, care se recomandă ca reprezentant al PSD Alba şi mai nou al USL.

Din poza publica cu care îşi agrementează ieşirile mediatice ne priveşte un tânăr politician exportat din urdinişul de pe malul Dâmboviţei, dornic de afirmare pe spezele electoratului din Alba. Mai nou domnia sa se arată extrem de îngrijorat de conflictul existent între organizaţiile locale ale aproape defunctului USL.

Se ştie că, la Centru, Crin Antonescu abia îşi reprimă scrâşnetul dinţilor după fiecare intervenţie publică a lui Victor Ponta. De altfel, acesta din urmă a şi anunţat că la alegerile europarlamentare de anul viitor, fiecare partid va candida pe cont propriu. Precizarea sa ostentativă ne aduce aminte că la precedentele alegeri, Victor Negrescu a candidat în judeţ pentru europarlamentare pe listele PSD. Aşadar resuscitarea sa mediatică este explicabilă dat fiind că ciclul electoral europarlamentar se reia în 2014.

Domnul Negrescu îl dăscăleşte pe vicepreşedintele PNL, Florin Roman, că a devenit frondeurul USL şi s-a lăsat copleşit de personalitatea seducătoare a preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, al cărui subaltern supus a devenit (în concepţia sa). Nu-i plângem de milă domnului Roman, care s-a întâmplat să înţeleagă că politica este arta compromisului şi a agonisit o funcţie de vicepreşedinte la Consiliul Jjudeţean. Nu ne lăsăm impresionaţi nici de cântecele de sirenă ale domnului preşedinte Ioan Dârzu, foarte supărat şi el pe partenerii PNL și PSD din judeţ.

După un an de guvernare uselistă, când economia se prăbuşeşte constant sub impactul amatorismului politic al Guvernului Ponta, când preţurile produselor alimentare de subzistenţă golesc buzunarele românilor cu o rapiditate alarmantă, când locurile de muncă scad în loc să crească, când Comisia Europeană incriminează dur, nediplomatic strategia propusă de Bucureşti pentru atragerea fondurilor europene, calificând-o ca ”inadecvată, prematură şi necredibilă”, când electoratul constată cu amărăciune că a fost minţit şi înşelat cumplit de o uniune politică coruptă şi clientelară – ne referim evident la USL – a afirma că cetăţenii doresc ca în Consiliul Local al municipiului Alba lulia şi în Consiliul Judeţean Alba să se formeze o majoritate uselistă este o inepţie hilară. Le sugerăm domnilor Dîrzu şi Negrescu să facă acum un sondaj corect de opinie, ca să afle cum mai stau cu sufragiul electoral. Minciuna și impostura au picioare scurte.

PSD poate să viseze oricât – după cum o dovedeşte liderul partener de coaliţie, Crin Antonescu, în ţara asta se doarme liber şi cât de mult, chiar în timpul serviciului – că va guverna până în 2020. Poate să viseze şi Victor Negrescu că va deveni europarlamentar de Alba. Prea şi-au dovedit guvernanţii de acum incompetenţa în guvernare. Românii au ajuns o naţiune disperată căreia i se refuză speranţa.

La începutul anilor ’90, poporul ştia că vor veni vremuri grele, de schimbări uneori dureroase, dar exista speranţa că totul este spre mai binele tuturor. Astăzi guvernarea pare încremenită într-un orizont închis. USL a moştenit o Românie a cărei economie era relansată şi credibilă macrostructural. Scandalurile politice, lăcomia şi incompetenţa endemică au pus-o la pământ. Să guverneze până în 2020?!! Ferească-ne Dumnezeu!

Biroul de presă al PDL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea