Rămâi conectat

Sport

Paul Muntean, prima achiziție a CS Ocna Mureș | Golgheterul turului Ligii a IV-a, sub comanda lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Muntean, golgheterul turului Ligii a IV-a, cu 14 goluri, la egalitate cu R. Mihălțan (Olimpia Aiud), este prima achiziție invernală a CS Ocna Mureș, ultima clasată a Seriei a 4-a din eșalonul terț.

Atacantul aiudean în vârstă de 32 de ani a evoluat în toamnă la Sportul Petrești, liderul eșalonului, dar a acceptat provocarea venită de la “Soda dragă”, revenind sub comanda antrenorului Mihai Manea, cu care a mai colaborat în 2016 la Șurianu Sebeș. “Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Paul Muntean, fotbalist care ne poate ajuta foarte mult în plan ofensiv. Campania de transferuri rămâne deschisă, mai avem nevoie de jucători”, a precizat Mihai Manea.

Startul antrenamentelor a fost dat joia trecută, iar “Soda dragă” se va pregăti pe plan local până în 10 februarie, când se va pleca într-un cantonament centralizat la Codlea, primul amical fixat fiind cu o zi mai devreme, cu Sticla Arieșul Turda (Seria a 5-a). Atacantul P. Muntean (Sportul Petrești) este prima achiziție anunțată, în schimb mijlocașul M. Domșa a părăsit “Soda”, fiind atras de oferta venită de la CSU Alba Iulia, la fel procedând și Cr. Ivașcu (revenit la Viitorul Sîntimbru). Variantele Trifa, Olălău și Iclanzan nu mai par în acest moment de actualitate, negocierile continuând însă pentru A. Cîmpean și Tineiu (Hermannstad II, ce au mai lucrat cu Manea la Performanța Ighiu) sau Cl. Marcu (Unirea Alba Iulia). CS Ocna Mureș are numai un punct după prima parte a sezonului și vizează o masivă întărire a efectivului, mizând pe 7-8 achiziții, în vederea atacării luptei pentru evitarea retrogradării, în care pornește cu șanse reduse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea