Rămâi conectat

Curier Județean

Patru șoferi cu alcoolemie ”taxați” în weekend, de polițiștii din Alba. Recordul – 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, înregistrat de un bărbat de 44 de ani, din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru șoferi cu alcoolemie au fost surprinși în trafic, în weekend, de polițiștii din Alba. Recordul – 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat – a fost înregistrat de un bărbat de 44 de ani, din Blaj:

*La data de 31 august 2018, în jurul orei 17.20, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, în timp ce acţionau pe strada Valea Mare din comuna Bistra, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Bistra. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 31 august 2018, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 31 august 2018, în jurul orei 23.40, poliţiştii Secţie 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Oiejdea, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

*La data de 01 septembrie 2018, în jurul orei 17.20, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Transilvaniei din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Aiud. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea