Patru medalii cucerite de elevele antrenorului Gabriel Avram | Aur pentru Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia), la campionatele naţionale de marş

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Gabriel Avram CS Unirea Alba Iulia 1La recentele Campionate Naţionale de marş de la Piteşti, pe distanţa de 20 de kilometri, sportivele CS Unirea Alba Iulia au cucerit patru medalii, dintre care una de aur, două de argint şi una de bronz.

Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar au urcat pe podium la seniori şi tineret, în două rânduri. Zestrea stălucitoare este trecută în contul a două mărşăluitoare, pregătite de antrenorul Gabriel Avram, totalul distincţiilor naţionale adjudecate în acest sezon de competitorii ce reprezintă şcoala de marş din „Cealaltă Capitală” ajungând la un număr de unsprezece, după celelalte şapte reuşite la Campionatele de Iarnă de la Reşiţa, din luna martie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Dar iată rezultatele: *Mihaela Acatrinei (tineret, legitimată CS Unirea, iar de la 1 iunie, dublă cu CS Universitatea Reşiţa) – cu timpul o oră, 49 de secunde şi 53 secunde, locul întâi la tineret şi locul secund la senioare;

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Bianca Molnar (CS Unirea Alba Iulia) – locul doi la tineret şi locul trei la seniori, rezultatul fiind o oră, 51 şi 30 de secunde. Pe prima poziţie la senioare s-a clasat Andreea Arsine (CS Universitatea Galaţi), ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, unde va fi prezentă şi albaiulianca Ana Rodean.

CS Unirea Alba Iulia nu a avut echipă, întrucât Mihaela Acatrinei a concurat pentru clubul CSU Reşiţa, care a câştigat la medalia de aur la senioare. De asemenea, Patricia Rojneai (CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia) a fost descalificată la jumătatea probei, o decizie eronată a arbitrilor. “În absenţa Anei Rodean, care urmează un program special de pregătire pentru Jocurile Olimpice, colegele sale de club i-au suplinit lipsa, cucerind 4 medalii, un rezultat care nu-l anticipam, dar mă bucură foarte mult, ţinând cont de condiţiile dificile de concurs. Sunt bucuros pentru aceste medalii, iar fetele merită din plin felicitările şi consideraţia noastră”, a precizat antrenorul Gabriel Avram. Să specificăm că pentru Mihaela Acatrinei este al doilea titlu naţional din acest an la tineret, după cel cucerit la Reşiţa.

 

Dan HENEGAR

1 comentariu

ion 29 iunie 2016 at 23:25

o vrajeala de campionat!

Comentariile sunt oprite