Rămâi conectat

Cultură Educație

Patru elevi de la Liceul Teoretic Teiuş, candidaţi la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte în Consiliul Şcolar al Elevilor. Vezi despre cine este vorba şi cum se prezintă fiecare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul Teoretic TeiusOdată cu începerea anului şcolar, Consiliul Şcolar al Elevilor anunţă o nouă serie de alegeri în singurul for reprezentativ al elevilor din România. Conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al structurii, în fiecare unitate de învăţământ va fi ales câte un lider, respectiv un vicepreşedinte şi un secretar. Anul acesta, în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor al Liceului Teoretic Teiuş, posturile vacante sunt cel de preşedinte şi vicepreşedinte, cel de secretar fiind ocupat din anul şcolar trecut de eleva Andreea Popa, din clasa a XI-a Real, aleasă prin vot de către toţi elevii liceului. Pentru funcţia de preşedinte vor candida doi elevi, Andreea Lascu, clasa a X-a Uman, şi Paul Cobliş, clasa a X-a Real. Cei doi sunt urmaţi de ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia secundă, cea de vicepreşedinte, elevul Răzvan Pătrânjan din clasa a X-a Uman, şi Aura Ciorbea, elevă în clasa a X-a Real.

Eleva Andreea Lascu se descrie ca fiind o persoană dornică de implicare, perseverentă şi corectă. Aceasta îşi doreşte să convingă „cât mai mulţi elevi să participe la activităţile consiliului, arătându-le cât de frumos este să fii implicat, să lucrezi împreună cu elevi mai mari respectiv mai mici, pe scurt să fii în cadrul unui frumos colectiv de elevi.”

Contracandidatul său, Paul Cobliş, speră că va putea implica elevii în cât mai multe activităţi de volutariat pentru a promova munca în echipă. „Sunt o persoană interesată de dorinţele celor din jur şi îmi place să mă implic în cât mai multe activităţi de voluntariat indiferent de tema acestora.”

Aura Ciorba, una dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte a CŞE-ului spune despre ea că este o fată hotărâtă, ambiţioasă, care tratează toate problemele cu seriozitate şi interes. Îşi doreşte implicarea elevilor în cât mai multe campanii de voluntariat şi în proiecte naţionale, ba chiar şi internaţionale.

Al doilea candidat pe funcţia de secund în conducerea Consiliului, Răzvan Pătrânjan, este o fire sociabilă, amabilă şi ambiţioasă, învăţând mereu din greşelile sale. Îşi doreşte să se implice cât mai mult în viaţa cotidiană a elevilor acestui liceu şi să le rezolve cât mai multe din problemele acestora.

În această perioadă cei 4 candidaţi sunt în campanie electorală. Miercuri, 29 octombrie 2014, la ora 14:00 va avea loc conferinţa de presă. Alegerile vor avea loc joi, 30 octombrie, zi în care cei 4 candidaţi nu vor mai avea voie să îşi facă propagandă, urmând ca dupa numărarea voturilor secrete ale elevilor liceului nostru să fie desemnată şi noua conducere a Consiliului Şcolar al Elevilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea