Patriarhul Daniel, îndemn la rugăciune: Există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu

În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare, susține Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, într-un mesaj postat pe Facebook de Agenția de știri Basilica.

”Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi”, arată Patriarhul Daniel, în mesajul postat, vineri, pe pagina de Facebook a Agenției Basilica.

ELIT

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

11 Comentarii

Unul 3 februarie 2017 at 12:19

Spagarul Sef BOR, iar o da clectiile de „frectii la un picior de lemn”, indeamna lumea sa lupte, cu mafiotii, punandu-si „cenuse in cap”, si „tavalindu-se in 4 labe”!

VECCHIA MANIERA 3 februarie 2017 at 15:31

Fa-i tu, Daniele, ca la nufarul. Sau cheama-l pe celalalt barbos, de la Tomis, ca ala e bun la „tunuri”.

roata morii 3 februarie 2017 at 15:54

Acest prefericit cu 200.000.000 salar /lunar ar trebuii sa taca pentru ca este in incompatibilitate: IPS Tudosie nu i-a ajuns salariul de 160 milioane si a FURAT peste 1.000.000. euro de la Stat. Ordonanta lui Dragnea il scapa atat pe Tudosie cu dosar penal ,
cat si pe prea / preafericit pt ca a abuzat de coloana oficiala in interes propiu. Pe de alta parte DRAGNEA a fost premiat de catre BOR pentru ca a dat din banii statului miliarde de euro, cladiri, si terenuri pe vremea cand era vicepremier. SOBORUL DE PREOTI IN FRUNTE CU PREA PREAFERICITUL II CANTA IN STRUNA INTR-O CARDASIE INCREDIBILA PENTRU UN STAT DE DREPT:
VREEEEEDNIC ESTEEEEEE !!! VREEEEEEEEDNIC ESTEEEEE ! VREEEEDDDDDNIIIIICCC ESTEEEE!!!!

jenu 3 februarie 2017 at 16:32

ortodoxie = neanderthal

MARIA 3 februarie 2017 at 18:08

BOR si Corupția din Romania
Trăiască Trăiască sa Trăiască pana cand Romanii se vor destepta.

jenu 3 februarie 2017 at 19:52

Tzapul cel mare, arhipastorul bisericii strabune ortodoxe, aceasta „muma (si ciuma) a neamului romanesc”, cum o numea Eminescu, dupa ce a colaborat cu securitatea si dupa ce in bisericile ortodoxe s-au distribuit in campanie icoane cu Arsenie Boca pe o parte si cu ponta si dragnea pe cealalata, sau pliante pensionarilor alaturi de cupoane, prin care erau avertizati ca li se vor taia pensiile daca nu vor vota psd, nu-i e rusine acum sa vina el sa vorbeasca de moralitate si dreptate? Sau celuilalt, de la Constanta, care mai nou petrece mai multa vreme la politie si dna decat la biserica?
Dati, dragilor, la catedrala mantuielii. Nu degeaba rade toata Europa de noi.

mesajul Patriarhului 3 februarie 2017 at 20:08

” Trebuie continuata lupta anticoruptie, iar cei vinovati trebuie sanctionati, deoarece hotia si furtul degradeaza societatea in plan moral si material.”

mike 3 februarie 2017 at 20:58

Dragi popi si prea sfinti– In primul rand -VOI- trebuie sa fiti exemple de conduita -MORALA, ETICA si DUHOVNICEASCA pentru cei –,,nesfinti,,– Averi , cai putere ,coroane aurite si titluri —ce a avut CHRISTOS??– un magarus si acele imprumutat–sa va fie RUSINE- farisei fatarnici– veti da socoteala in fata scaunului de judecata — credinta voastra e doar pe buzele voastre — inauntrul vostru –departe de ceace va cere -DUMNEZEU–morminte zugravite –faine pe dinafara dar inauntru ,putreziciuni– Din aceasta cauza –poporul rataceste –fiindca credinta si purtarea lui e oglinda purtarii si credintei voastre. -period.adica -punct.

pilu 3 februarie 2017 at 21:07

Pai d’aia au iesit PSD-istii, ca ceilalti votanti au stat acasa si s-au rugat cum ii indemni tu.

laurentiu 3 februarie 2017 at 23:53

Este foarte bine ce a spus. Trebuie sa cunoastem diferenta dintre BINE si RAU, sa facem mai mult bine decat rau la cunoscuti si straini.

eliza 4 februarie 2017 at 11:53

Mai toti ierarhii ortodocsi, inainte si dupa `48, au fost sau sunt tradatori de tara. Insa fiindca natiunea romana e una primitiva, prostimea ii asculta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...