Partidul Conservator detestă mitocănismul politic al PDL

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Acuzele, pesimismul şi apocalipsa proorocită de adversarii politici reprezintă o formă gravă de mitocănism politic. Pentru a face alianţe, a-ţi construi propriul program politic sau a alege o anumită strategie trebuie, în închipuirea bolnăvicioasă a celor de la PDL, să ceri aprobare de la „Zeus” . Considerăm această atitudine a PDL ca fiind una dictatorială, un  comportament fanariot de care nu ne dorim să mai auzim vreodată. Oare cu ce a fost mai bun PDL atunci când a făcut alianţa cu PUR, în anul 2005, pentru a-şi crea majoritatea parlamentară? Oare atunci Dan Voiculescu nu era mogul? Cu ce era mai bun în anul 2009 PDL, când s-a aliat cu UDMR săvârşind cele mai mari grozăvii financiare la adresa cetăţenilor – tăierea salariilor şi a pensiilor, a alocaţiilor pentru copii, tăierea duratei concediului maternal, tăierea ajutoarelor de încălzire, tăierea banilor pentru medicamente, tăieri, tăieri, tăieri… Oare cu ce este mai bun acum PDL, că s-a asociat cu UDMR, trădând interesele naţionale, vânzându-se la unguri, eliminând din programa şcolară limba română şi predarea istoriei şi geografiei în limba maghiară? Cu ce este mai bun PDL acum, că s-a asociat cu UDMR, că a împovărat România, care a ajuns să aibă cele mai mari datorii pe care copiii, nepoţii şi strănepoţii le vor plăti din greu? Cu ce este mai bun PDL asociat cu UDMR, că a adus România în pragul falimentului, în incapacitate de plată şi a instaurat sărăcia şi mizeria la nivelul tuturor categoriilor sociale. Sunt convins că noua Alianţă de Centru Dreapta dintre PNL şi PC deranjează şi „doare” mult în anumite cercuri ale puterii, dar asta este problema lor, nu a noastră. Partidul Conservator va lupta din toate puterile alături de întreaga opoziţie din România pentru îndepărtarea actualilor guvernanţi şi a PDL de la putere, singura soluţie pentru stoparea declinului ţării şi pentru a preveni distrugerea populaţiei României.
ing. Gheorghe FENEŞER, preşedintele Partidului Conservator, Filiala judeţeană Alba

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

costelus2011 17 ianuarie 2011 at 16:32

oricum PDL-ul este mai bun si cu asta trebue sa fim de acord, pentru ca acum toti mafiotii lui bombonel muncesc in gradinita lui *ZEUS* …. rezultatele se vad.

NECUNOSCUT 17 ianuarie 2011 at 18:15

Costelus, intradevar pdl -ul este mai bun dar la furat,mintit si au cei mai incapabili oameni toti incultii au fugit la acest partid.

Comentariile sunt oprite