Rămâi conectat

Sport

Partida CS Zlatna – CSU Alba Iulia deschide returul Ligii a 4-a | Dispută interesantă la Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

După o pauză mai scurtă ca niciodată, 12 săptămâni trecând de la precedentele dispute, în weekend debutează returul Ligii a 4-a. În partea a doua a campionatului nu sunt prevăzute runde intermediare, sezonul urmând a se încheia în 4/5 iunie.

Caravana fotbalului amator din Alba pleacă la drum sâmbătă, 26 februarie, cu partida CS Zlatna – CS Universitatea Alba Iulia, programată la ora 11.00.

Celelalte jocuri ale etapei a 16-a sunt: *sâmbătă, ora 15.30: Voința Stremț – Viitorul Vama Seacă și GT Sport Alba Iulia – Viitorul Sântimbru; *duminică, 27 februarie: Performanța Ighiu – CIL Blaj (ora 11.00), Industria Galda – Kinder Teiuș (ora 12.00), Hidromecanica Șugag – Olimpia Aiud (ora 14.00) și Energia Săsciori – Spicul Daia Română (ora 15.30) – cel mai interesant joc al rundei, Inter Unirea – stă.

Cunoscute sunt câteva modificări pe băncile tehnice, produse în intersezon: Andrei Podar, la Viitorul Vama Seacă (în locul lui Rareș Gânscă), George Țălnar, la GT Sport Alba Iulia (fusese Silviu Miron), Mircea Oprea (antrenor-jucător), la Performanța Ighiu (în “acte”, Ioan “Poli” Marinca), Ioan Ilie, la Kinder Teiuș (turul îl încheiase Ovidiu Coardoș) și cuplul Ovidiu Maier-Viorel Rațiu, la Inter Unirea (Ionuț Pereat a renunțat).

În privința luptei la vârf, marea favorită este CSU Alba Iulia, ce are 7 puncte avans raportat la Industria Galda, pe care o va întâlni în 5 martie în derby-ul de pe “Cetate”. Interesantă va fi lupta pentru treapta a treia a podiumului, vizată de 4 echipe “întinse” pe 3 puncte, Viitorul Sântimbru, Spicul Daia Română, Energia Săsciori (revelația toamnei) și Voința Stremț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea