Partidă amicală, CFR Cluj II – Unirea Alba Iulia 2-0 | „Alb-negrii”, a doua înfrângere la rând și palmares dezamăgitor în amicale

Unirea Alba Iulia a pierdut al doilea amical la rând, în deplasare cu CFR Cluj II, colega sa de serie, scor 0-2 (0-1). Unicul gol al primei reprize a fost marcat de Marius Coman (18), tocmai atacantul dorit încă din toamnă de “alb-negrii”, iar la reluare Giurgean (76) a parafat rezultatul final, într-o confruntare în care vizitatorii s-au prezentat modest, amenințând în rare rânduri buturile adverse

Formația din Cetatea Marii Uniri are un palmares dezamăgitor în disputele de verificare, cu o singură victorie din 4 întâlniri susținute. În partida disputată pe un teren sintetic la Iclozel, Adrian Bicheși a mizat pe următoarea formula: Căt. Suciu – N. Rus, Onacă, Al. Man, Al. Giurgiu – F. Morar, Goguța, De Marco, S. Iacșa – Selagea, Captiu; iar după pauză Petric, Tat, Cr. Păcurar, B. Ștef, Schiau, Davidaș, Scrob, Boboia, Adam. Au lipsit din motive medicale Ad. Matei, I. Grozav și An. David; Lăsconi (a semnat cu CS Afumați) și S. Fulea (plecat în Anglia, la muncă).

În turul campionatului, „alb-negrii” au obținut prima victorie externă a stagiunii, scor 1-0, printr-un autogol.

Programul jocurilor de verificare mai cuprinde întâlnirile cu CS Hunedoara – o dublă (17 şi 24 februarie) şi CNS Cetate Deva (21 februarie).

 

Dan HENEGAR

4 Comentarii

suporter 14 februarie 2018 at 16:54

In retur o sa fim ciuca batailor,fara suparare,insa lotul e tot mai palid si nu demonstreaza nimic.Am adus si noi un italian care nu o sa mai ramana mult,probabil la prima oferta pleaca.

Cum sa faci treaba buna cand ne pleaca jucatorii si in schimb nu aduci nimic.Cat despre ofensiva nu stiu ce sa zic daca nici in amicale nu ajungi la poarta.

Șică Mandolină 14 februarie 2018 at 17:53

@suporter

E si subtire si neplatit daca le pleaca jucatorii la munca in Anglia.

Panserovic 15 februarie 2018 at 12:40

Dar nici despre fostul portar Biches,nu pot fi laude,ca a jucat rar si foarte modest cand a prins lotul Unirii…..Toti se dau mari antrenori,dar nu-i recomanda trecutul !

suporter 16 februarie 2018 at 11:06

Eu zic totusi sa ii acordam timp si domnului Biches,si sa speram ca o sa faca un retur cel putin la fel de bun ca turul.
Insa o sa ii fie foarte greu cu lotul actual care nu da sperante de mai bine.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...