Rămâi conectat

Curier Județean

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia: Femeie arestată și trimisă în judecată, după ce a furat bunuri în valoare de 6.000 de lei din 11 locuințe și o cameră de hotel din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

femeie-arestataProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus, la data de 12 ianuarie 2017, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv în cauză, a inculpatei C.C. pentru săvârşirea a 11 infracţiuni de furt calificat.

„În perioada 22 august – 08 decembrie 2016, inculpata C.C. a pătruns fără drept în 11 locuinţe şi într-o cameră de hotel situate în municipiul Alba Iulia, de fiecare dată profitând de faptul că uşa de acces a fost neasigurată, şi a sustras portofele, genţi şi borsete, însă a păstrat din lucrurile aflate în acestea doar banii şi trei telefoane mobile pe care le-a valorificat, restul bunurilor aruncându-le imediat după comiterea fiecărei fapte.

Prin comiterea acestor infracţiuni inculpata a cauzat persoanelor vătămate un prejudiciu în cuantum total de aproximativ 6.000 lei”, se arata  în rechizitoriul întocmit în cauză.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, inculpata a săvârşit faptele în stare de recidivă postexecutorie, respectiv la scurt timp după eliberarea la termen la data de 22.06.2016 din executarea unei pedepse rezultante de 4 ani şi 10 luni închisoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânără din Alba bătută de iubit: Agresorul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânără din Alba bătută de iubit: Agresorul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție Un bărbat de 51 de ani, din localitatea Șard au anunțat polițiștii pentru că fiica acestuia a fost agresată de către propriul iubit. Tânărul de 19 ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea