Pacienţii vor fi întrebaţi, printr-un SMS, cum au fost trataţi în spital şi dacă li s-a cerut şpagă

Paul Voicu - Primar 2020

Pacienţii vor fi întrebaţi, printr-un SMS, cum au fost trataţi în spital, dar şi dacă li s-a cerut şpagă pentru serviciile de care au beneficiat.

spital-modernMinistrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că un nou sistem de feedback va funcţiona în toate instituțiile spitalicești, înainte de finalul mandatului său. În acest moment proiectul pilot a fost implementat în cinci unităţi sanitare din ţară.

ELIT

„Noul mecanism de feedback este foarte simplu. Atunci când pleci de la spital, primești un sms cu câteva întrebări, întrebări la care poți să răspunzi prin sms sau online. Întrebările vor fi sub 10 și vor cuprinde elementele esențiale din care să putem extrage satisfacția reală a pacienților”, declară Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

La întrebarea dacă pacienții vor fi întrebaţi şi de şpagă, ministrul Sănătății a spus că „unele întrebări țin de integritatea personalului”.

Mihail David - 2020

„Eu nu am dat niciodata bani pentru servicii medicale în spitale. Aș reaminti însă că orice condiționare a unui act medical de primirea unui plic este o crimă”, precizează Vlad Voiculescu, citat de Digi24.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...