Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) Spaniolii vor înfrunta selecționata țării gazdă în optimile Campionatului Mondial

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aflată într-o grupă relativ ușoară din care se putea obține calificarea, cu Uruguay, Egipt și Arabia Saudită, reprezentativa țării gazdă, Rusia, a avansat în optimile Campionatului Mondial, acolo unde va întâlni campioana mondială din urmă cu 8 ani, Spania. Partida va începe duminică, 1 iulie, ora 17:00, pe stadionul Luzhniki din Moscova.

Spania

A încheiat prima într-o grupă cu Portugalia, Iran și Maroc, neconvingând însă prea mult. Este drept, in meciul de debut Spania si Portugalia au oferit o remiza spectaculoasa cu 6 goluri, reusitele spaniolilor fiind semnate de Diego Costa de doua ori si Nacho. Toata energia pare sa se fi consumat acolo pentru cele doua echipe. In etapa a doua a grupelor spaniolii se impuneau abia cu 1-0 in fata celor de la Iran, golul izbavitor fiind marcat de Diego Costa, pentru ca in ultima etapa din faza grupelor ibericii sa obtina o remiza cu 4 goluri impotriva Marocului, africanii conducand de fiecare data pe tabela. Isco a egalat prima oara in minutul 19, Iago Aspas inchizand tabela in minutul 90+1. In celalalt meci din grupa, Portugalia era egalata in minutul 90+3 de Iran din penalty, astfel spaniolii obtinand in extremis primul loc in grupa.

Rusia

A avut un start bun de turneu final, invingand-o cu 5-0 in primul meci pe Arabia Saudita, ultimele doua goluri fiind marcate in prelungirile partidei. In a doua partida gazdele competitiei au invins cu 3-1 Egiptul, toate cele 4 goluri venind in cea de-a doua repriza, reusita egiptenilor venind la scorul de 3-0 pentru rusi. In ultima runda insa, rusii au coborat cu picioarele pe pamant, invinsi fiind de uruguayeni cu scorul de 0-3. Golgheterii rusilor la acest Campionat Mondial sunt Cheryshev si Dzyuba, cu doua reusite.

Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit de 6 ori pana acum, jumatate din meciuri fiind oficiale. De fiecare data in oficiale Spania si Rusia s-au intalnit la Campionatul European. In 2004 Spania se impunea cu 1-0 in grupe, 4 ani mai tarziu invingea cu 4-1 in grupe, pentru ca in semifinalele aceleiasi editii ibericii sa castige cu 3-0. In cele 3 amicale aveau loc doua remize, una chiar anul trecut, dar si o victorie a Spaniei.

Cotele la pariuri

Desi la momentul scrierii acestui articol mai sunt 5 zile pana la disputarea optimii de finala dintre Spania si Rusia, la casa de pariuri Sportingbet putem gasi deja peste 100 pariuri pentru acest meci. In mod normal, ibericii pornesc favoriti, avand cota 1.6 la victorie, rusii fiind cotati cu 6.25, in vreme ce un rezultat de egalitate este cotat de https://legalbet.ro/case-de-pariuri/sportingbet/ cu 3.75. Toate astea, evident, in timp regulamentar. In ceea ce priveste accederea in sferturi, spaniolii sunt cotati cu 1.22, iar rusii cu 4.00.

Ponturile noastre pentru duelul Spania vs Rusia

Trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi ne-am lasat pacaliti de rezultatele entuziasmante obtinute de Rusia impotriva Arabiei Saudite si a Egiptului, asta mai ales vazand si cum formatiile favorite la castigarea titlului mondial gafau contra unor echipe mici. Partida Rusiei cu Uruguay ne-a facut insa sa deschidem ochii si sa consideram ca am asezat Rusia pe un piedestal prea inalt decat este in realitate. De partea cealalta, daca Spania va evolua la fel de entuziasmant precum a facut-o cu Portugalia, exista sansa de a asista la un scor fluviu intre iberici si rusi. Spaniolii par insa a fi motivati doar cand joaca impotriva unor echipe mari, iar Rusia, sa fim seriosi, nu este o echipa mare. Asadar, opinam ca rusii vor fi ajutati si de public sa gaseasca drumul spre poarta ibericilor. Pe de alta parte, aflandu-ne in fazele eliminatorii ar trebui ca spaniolii sa se concentreze mai mult si sa presteze un joc solid.

  • Va inscrie echipa 2 vreun gol? – Da (1.85)
  • Spania castiga in mod regulamentar (1.6)

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea