Rămâi conectat

Economie

(P) Simodor Grup a demarat campania de responsabilitate socială “Fii eroul lor!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Simodor Grup, principal jucător al pieţei de încălzire şi confort din judeţul Alba, a lansat o campanie de responsabilitate socială intitulată “Fii eroul lor!”, ce se va desfăşura până în dată de 21 ianuarie 2013 pe pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/SimodorGrup, a anunţat Mariana Neamţu, manager de marketing.
În cadrul campaniei “Fii eroul lor!”, Simodor va dona şi monta gratuit o centrală termică marca Baxi împreună cu toate elementele necesare instalaţiei termice, în vederea asigurării căldurii şi apei calde menajere în locuinţa unei familii cu situaţie materială precară. Este un gest pe care Simodor Grup, alături de BAXI România, lider în domeniul dis­tri­buţiei echipamentelor termotehnice, îl face an de an, căutând să şteargă o lacrimă de pe chipul unor suflete chinuite de soartă şi să le ofere o rază de căldură.

“«Fii eroul lor!» este un îndemn adresat comunităţii, motiv pentru care am ales să derulăm acest proiect de responsabilitate socială prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Astfel, vrem să transmitem oamenilor mesajul de a privi în jurul lor, de a identifica şi de a propune cazuri sociale cu familii defavorizate şi necăjite care n-au parte de căldură şi apă caldă, pentru ca noi să le venim în ajutor. Practic, sub îndemnul “Fii eroul lor!” le arătăm oamenilor că nouă ne pasă, că ne implicăm şi că luăm atitudine. Şi dăm astfel un exemplu celor din jurul nostru, pentru că noi credem cu tărie într-o lume mai bună, o lume în care oamenii se ajută reciproc”, ne-a declarat Nicu Lupean, director general al Simodor Grup.
În aplicaţia de pe Facebook, oamenii au posibilitatea de a înscrie cazuri sociale, de a le vota şi împărtăşi cu prietenii lor, pentru ca în final cele mai votate 5 cazuri să intre în finală, de unde se va extrage câştigătorul în data de 22 ianuarie 2013. Cei ce propun cazuri sociale primesc automat un voucher de cumpărături în valoare de minim 1100 de lei. Regulamentul campaniei este disponibil pe pagina de Facebook a Simodor Grup, pe site-ul www.simodorgrup.ro şi la sediul companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea