Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Produse pe care Apple le poate lansa în 2020

Andreea Ștefan

Publicat

în

Apple a avut un 2019 foarte plin în ceea ce privește noile produse aduse pe piață. Nu este de mirare că pentru 2020 ne așteptăm la același tur de forță din partea companiei americane.

Dacă te interesează produsele și serviciile companiei mărului mușcat, este foarte posibil ca rândurile următoare să te intereseze. Iată care sunt produsele pe care Apple le-ar putea lansa în 2020:

iPhone SE2

În urmă cu 4 ani, iPhone SE lua prin surprindere pe foarte multă lume. Apple a reușit să aducă tehnologia unui iPhone 6S în corpul unui iPhone 5S și să ofere rezultatul la un preț mul mai mic, de 400 de dolari.

Următoarea generație iPhone SE promite același lucru: tehnologia pe care o regăsim într-un iPhone 11 și implementată într-un corp cu design clasic. De data aceasta, este vorba despre design-ul unui iPhone 8, cu același ecran de 4.7”. Sunt aproape certe includerea procesorului A13, a camerei wide de pe iPhone 11 și păstrarea TouchID. Publicațiile online care urmăresc subiectul estimează același preț de lansare de 400 de dolari, însă scepticii nu exclud apropierea de $500.

MacBook Pro 14”

MacBook Pro 16” este tot ceea ce și-au putut dori profesioniștii de la un portabil Apple: un procesor puternic, memorie cât să nu-și facă nicio grijă și plăci grafice care să facă orice sarcină ușoară. Pe lângă acestea, revenirea tastaturii la mecanismul de tip „scissor” și dotarea cu un sistem audio foarte bun au fost extrem de lăudate.

MacBook Pro 16” a înlocuit modelul de 15 inch, așa că fanii se uită acum către modelul de 13”. Acesta a primit o serie de update-uri foarte bune încă de anul trecut, când procesoarele quad core au devenit o certitudine. Având în vedere că acestea nu s-au confruntat cu problemele termice ale fratelui mai mare, compania americană nu ar avea de ce să facă mai gros un MacBook 14”. Cu toate acestea, includerea acelorași boxe și a tastaturii cu mecasnism scissor ar aduce zâmbete pentru fiecare utilizator de laptopuri Apple.

Dacă MacBook Pro 14” va deveni o realitate în acest an, cel mai probabil îl vom vedea cu un preț de pornire de $1800, luând locul modelului de 13”, cu procesor Quad Core de 2.4 GHz. Astfel, linia de laptopuri Apple ar putea arăta astfel: MacBook Air, cu preț de pornire de $1099, MacBook Pro 13”, cu preț de pornire de $1299, MacBook Pro 14”, de la $1800 și MacBook Pro 16”, de la $2400. Această enumerare are șanse să devină reală în luna iunie.

Un nou Mac mini

Cel mai ieftin mod de a avea un desktop Apple a fost actualizat la final de 2018. Înainte de asta, în 2014. Cred că Apple nu va mai zăbovi 4 ani și va include Mac mini pe lista produselor ce vor primi un update în 2020. Nu te aștepta la lucruri incredibile, ci la actualizarea procesorului și a cipului grafic. Surpriza cea mare ar fi stocarea minimă de 256 GB.

Noi iPad-uri Pro

Vestea cea mare din acest an este un pic ciudată. Se spune că viitoarele modele iPad Pro vor include sistemul de camere de pe iPhone 11 Pro. Ciudățenia constă în actul ridicol de a filma și fotografia cu o tabletă de 11” sau 12.9”. Aceste camere ar putea totuși să ajute la crearea de modele 3D în realitatea augmentată, un segment în care Apple investește masiv. Și tehnologia ecranului are toate șansele să fie îmbunătățită, noile iPad Pro putând folosi display-uri microLED.

Și mai multe iPhone-uri

Vocile se referă la 4 modele lansate în septembrie. Dacă în 2019 am avut parte de iPhone 11 de 6.1”, se pare că 2020 ne va aduce două modele de aceeași dimensiune. Celelalte două modele vor avea 5.4”, respectiv 6.7”. Apple ar plănui să grupeze aceste 4 modele după cum urmeze: cele mai accesibile vor avea diagonale de 5.4” și 6.1”, iar cele mai scumpe vor avea 6.1” și 6.7”. Dacă proporțiile se păstrează, cel mai ieftin model promite să fie cel pe care fanii actualului iPhone SE și-l doresc.

Apple Watch Series 6

Marea dorință a fanilor este ca Apple Watch să includă și funcții native de monitorizare a calității somnului. Din păcate, acestea solicită foarte mult mica baterie a ceasului. Din fericire, tehnologia microLED poate veni în ajutor.

Tu ce produse îți dorești să vezi în 2020 de la Apple?

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea