Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Mircea Trifu cere intervenția de urgență a DSP Alba!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Solicit intervenția de urgență a Direcției de Sănătate Publică în privința celor două focare de infecție care se află în două centrale termice dezafectate situate pe strada Gladiolelor, vis-a-vis de blocul V8 și pe strada Poligonului, vis-a-vis de blocul C10. În cele două centrale termice și-au găsit adăpost oamenii străzii, în prezent sunt câteva zeci de persoane. Numărul persoanelor fără locuință care se adăpostesc acolo crește fără ca cineva să ia vreo măsură pentru a opri acest fenomen. Riscurile la care sunt expuși locatarii blocurilor din vecinătatea centralelor termice respective este enorm și vă solicit intervenția de urgență în cele două clădiri abandonate.

trifuDragi funcționari, cunosc la fel ca dumneavoastră și ca toți albaiulienii presiunile politice care se fac în Alba Iulia, iar acestea nu se resimt de ieri de azi, ci de ani buni! Îmi doresc ca acest calvar trăit de oamenii care locuiesc în acest cartier albaiulian să ia sfârșit. Vă mărturisesc că în ultima săptămână, mi-au cerut sprijinul mai mulți albaiulieni, locatari ai blocurilor de pe străzile Gladiolelor și Poligonului. Ei vor ca prin intermediul meu să vă transmită apelul lor disperat, dorința lor de a duce o viață normală în municipiul Alba Iulia. Este apelul unor cetățeni care au ajuns la capătul răbdării! Deși au făcut nenumărate demersuri către diferite instituții ale statului, se pare că în cazul celor două clădiri care se află în proprietatea primăriei se refuză intervenția.

Ați rămas ultima speranță a albaiulienilor din cele două cartiere și vă rog să aplicați legea în cel mai scurt timp! Este inadmisibil ceea ce se petrece acolo de ani buni, fără ca primăria să ia măsurile normale pentru o astfel de situație, deși cunoaște necazurile oamenilor din blocurile situate în vecinătatea celor două centrale termice. Cele două centrale termice sunt într-o avansată stare de degradare și au devenit focare de infecție pentru cei ce trec prin zonele amintite și un real pericol pentru sănătatea oamenilor din cele două cartiere și mai ales a copiilor care nu înțeleg că trebuie să ocolească aceste clădiri abandonate.

Cu tot respectul față de munca dificilă și responsabilitatea uriașă pe care o aveți, al dumneavoastră viitor primar Mircea Trifu!

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala

La comanda Trifu Marian Mircea
Operator economic: SC Unirea Pres SRL
Codul unic de identificare 24160366


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Alba Iulia din 29 aprilie se află și un proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea