(P) Grija pentru agricultori trebuie demonstrată prin fapte, nu prin glorificarea de către PSD a unor acțiuni populiste

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Demagogia și amatorismul PSD ating cote maxime din nou. PSD face apel la omenie și responsabilitate în campania electorală, din paginile presei locale, pentru ca apoi să atace, în același ziar, „deputații PNL Alba” (la plural!), pentru lipsa de la o ședință a Parlamentului. În Alba însă, PNL are un sigur deputat, iar acela a absentat de la ședință din cauza unei probleme personale deosebite, cu care fiecare dintre noi ne confruntăm, la un moment dat, în viață și de care PSD nu ar trebui să se folosească dacă știe ce este aceea omenie. Din păcate, nici măcar atât nu a mai rămas la PSD…

PNLPSD este corigent la capitolul proceduri parlamentare. Nu sunt capabili sa facă diferența între o moțiune simplă și de cenzură dar ne dau lecții în spațiul public.

ELIT

Atacul la adresa deputatilor PNL pentru că au părăsit sala de plen la votul final de marți 17 mai este dovada clară a populismului care îi caracterizează.

PSD mimează opoziția față de Guvern dar in realitate ascund că sunt la guvernare prin pozițiile de secretari de stat pe care și le-au menținut inclusiv in cadrul Ministerului Agriculturii dar și prin șefii de deconcentrate care au rămas aceiași din Guvernarea Ponta. În realitate, cu toții sabotează din interior Guvernul Cioloș!

Moțiunea simplă și grija pentru agricultori reprezintă doar un manifest de campanie, PSD făcând un joc dublu.

Ei sunt cei care au boicotat legea PNL privind obligativitatea comercializării produselor românești în proporție de 51% la rafturile supermarketurilor.

Asta este adevărata față a PSD-ului care folosește Parlamentul pentru exerciții electorale când de fapt sunt cu degetele în borcanul cu miere!

PNL nu a acceptat să gireze jocul de imagine al PSD, mai important fiind pentru noi să protejăm interesele diasporei și să nu dăm posibilitatea PSD să respingă proiectul liberal de lege prin care ne-am propus să asigurăm o mai mare reprezentativitate parlamentară românilor din afara granițelor.

PSD este partidul care prin politicile sale i-a umilit atât pe agricultori, cât și pe români, fie ei din țară sau din străinătate!

Publicitate electorală PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419