Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Daniel Rusu: ”Eu cred în oameni şi cred în mine că o să îi pot reprezenta cu cinste!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alde-rusu-daniel-gheorghe-800-onlineSunt un om simplu şi provin dintr-o familie de creştini. Am două fetiţe, pe care le cresc cu frică de Dumnezeu şi respect pentru oameni. De la tata am învăţat să nu plec capul decât în faţa divinităţii sau când sărut mâna doamnelor. Tot tata îmi spunea că nu sunt mai presus de cineva şi nimeni nu e mai presus de mine.

Sunt primar, la cel de-al 4-lea mandat, în comuna Şpring. În cei 12 ani de administraţie publică am învăţat multe, dar nu am uitat, niciodată, să fiu om. Consider că nu poţi iubi oamenii dacă nu trăieşti în mijlocul lor, dacă nu te implici în viaţa comunităţii.

În lupta electorală, nu ştiu dacă această experienţă va constitui un avantaj. Dar sunt sigur că, în cazul în care voi fi ales, expertiza mea administrativă va fi nu numai un avantaj, ci şi un atu vital pentru implementarea strategiilor şi modificarea legislaţiei actuale în favoarea celor mulţi. Pentru că trebuie să înţelegem, o dată pentru totdeauna, că parlamentarii sunt angajaţii românilor. Nu invers!

Oferta celorlalte partide este falsă sau incompletă. Până în clipa de faţă am văzut ce au făcut PSD, PMP şi PNL din legislaţia acestei ţări – un ghiveci. Cred cu tărie, şi o spun cu toată responsabilitatea, că aceste partide nu mai au soluţii palpabile. În disperarea lor de a prinde fotolii călduţe în Parlament, mint cetăţenii prin tot felul de aberaţii pe care le inventează din 4 în 4 ani. E timpul ca oamenii să înţeleagă că ţara nu merge într-o direcţie corectă şi că bunăstarea fiecăruia dintre noi depinde, în mod direct, de votul din 11 decembrie.

ALDE este un partid nou pe eşichierul politic şi este un pol de echilibru. ALDE, prin programul său de guvernare, reprezintă toate clasele sociale, dar se axează, în principal, pe consolidarea clasei de mijloc care, în opinia noastră, este motorul economic al unei societăţi sănătoase. Măsurile cuprinse în programul de guvernare reflectă clar importanţa pe care o acordă ALDE atât proiectelor sociale, de stânga, cât şi proiectelor economice, de dreapta, prin sprijinirea investitorilor autohtoni şi, implicit, crearea de locuri de muncă.

Eu cred că un parlamentar trebuie să cunoască sigur şi clar motivul pentru care a ajuns acolo. Odată ales, el trebuie să respecte jurământul pe care îl depune în faţa ţării. Asta ar fi suficient! Să nu uite niciodată şi să se teamă de ultima sintagmă din jurământ: „Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Principalul meu atu este faptul că sunt OM! Că nu am uitat de unde am plecat. Că tot ceea ce am făcut în viaţă, am făcut în interesul oamenilor (deşi, uneori, m-am lăsat pe mine şi familia mea în plan secund) care şi-au pus nădejdea în mine. Am bun simţ şi am un caracter puternic. Iubesc dreptatea şi adevărul. Tocmai de aceea, cred că a sosit vremea ca românii care îşi iubesc cu adevărat ţara să le ia locul din Parlament multor demagogi puşi doar pe căpătuială.

Am întâlnit oameni sătui de minciuni şi de ipocrizia politicienilor, poate de aceea ar fi greu să trasmit un mesaj. Optimismul este, însă, şi va rămâne fundaţia curajului. Eu cred în oameni şi cred în mine că o să îi pot reprezenta cu cinste. Iar cu ajutorul oamenilor şi a lui Dumnezeu voi reuşi!

Daniel Gheorghe RUSU, candidat ALDE Alba la Senat

Material publicat la comanda ALDE Alba
Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea