Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Comunicat de presă: Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, avem onoarea să îl alegem și noi pe el

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Klaus Iohannis nu a așteptat ocazia campaniilor electorale pentru a veni în județul Alba. A fost prezent de fiecare dată alături de noi, locuitorii județului, la fiecare moment important al nostru și al României.

Nici un alt președinte al României nu a venit atât de des la noi în timpul mandatului, iar acest lucru ne onorează. Klaus Iohannis ține mult la Alba și la oamenii care trăiesc aici și a fost conectat tot timpul la comunitățile noastre.

Cu prilejul Centenarului, a repus Alba Iulia pe locul întâi ca importanță în ceea ce privește Ziua Națională, preferând să o petreacă aici. Și nu a fost prima dată când a venit în oraș cu prilejul zilei de 1 Decembrie. A fost aici și în anul în care și-a preluat mandatul de președinte și de multe alte ori în calitate de primar. Am simțit împreună cu el, fiorul unic pe care doar de Ziua Națională ți-l dă și doar la Alba Iulia îl poți simți.

Altădată a fost gazda Papei Francisc la Blaj, pe Câmpia Libertății, în vizita de stat istorică a primului Suveran Pontif care a pășit în Transilvania. A fost un moment unic și emoționant, pe care l-am așteptat și l-am trăit cu toții și care a arătat lumii că suntem parte a civilizației europene.

Ne-a susținut de fiecare dată, în ceea ce privește dezvoltarea economică a județului. A fost prezent la marile investiții din domeniul privat în domeniul industriei constructoare de mașini și la cele din domeniul industriei alimentare. A confirmat prin vizitele sale valoarea comunităților locale, a oamenilor noștri și deschiderea acestora pentru investiții în economie.

De asemenea, a fost prezent la inaugurarea celui mai important resort de golf din România, o investiție cu capital 100% românesc și totodată o bijuterie a turismului național și chiar european.

A fost alături de noi și în momentele de suflet. Centenarul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, instituția emblemă a învățământului liceal din Alba Iulia, a fost o altă ocazie pentru președintele și profesorul Iohannis de a-și arăta respectul față de valorile locale și în același timp de a le confirma la nivel național.

Centenarul Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazul”, este un alt moment de suflet în care președintele își arată interesul pentru unul dintre cele mai bune licee din România, cu procent maxim de promovabilitate la Bacalaureat și la admiterea la facultate.

Klaus Iohannis a ținut să își prezinte personal cărțile scrise în acești ani, cititorilor din Alba Iulia, și a petrecut o parte din timpul său liber alături de locuitori ai județului, care au avut ocazia să îl întâlnească pe neașteptate în Munții Șureanu, în Alba Iulia (la Zilele Orașului) sau în alte locuri, ca simplu cetățean.

Cu fiecare dintre prilejurile amintite mai sus, Klaus Iohannis ne-a ales pe noi, cei din Alba. O putem face și noi, la rândul nostru. Îl putem alege pe Iohannis, putem alege o Românie normală!

 Material realizat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 31190005


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea