(P) Clement Negruț: ”Luptăm pentru România!”

Am sperat la fel ca cei mai mulți dintre români că USL e mort și rămâne așa deoarece România s-a ales cu răni destul de urâte după guvernarea dezastruoasă a acestei minciuni politice numită USL. Din păcate, fiara este doar adormită și din când în când își mai arată colții dându-ne de înțeles că interesele comune ale celor care o susțin vor face ca acest organism să funcționeze în continuare.

clement-negrutAm văzut colții USL-ului de fiecare dată când, în ciuda declarațiilor vehemente, exponenți ai PSD și PNL și-au arătat susținere reciprocă sau au slujit aceluiași scop, un scop diferit de cel al cetățeanului român. Să nu uităm evenimentele din Parlament când penalii din cele două partide PSD și PNL miruiți sau nemiruiți erau scăpați de rigorile legii de către parlamentarii celor două partide.

La mijlocul acestui an “socio-tehnocratul-democrat” Dîncu Vasile spunea că doar un guvern PSD – PNL ar fi salvarea României, după alegerile Parlamentare și bineînțeles doar cu el vicepremier. Doar nu i s-a făcut rău așa de pomană la instalarea guvernului Cioloș când a trebuit să fugă în toiul nopții pe o ușă laterală din Parlament, motivul real fiind acela că trebuia schimbat programul de guvernare astfel încât să nu avem alegeri în două tururi la primar în iunie 2016.

Cine altul era mai potrivit să fie omul de legătură al baronilor PSD și PNL cu guvernul Cioloș decât domnia sa. Așadar în opinia domnului Dîncu am putea avea un guvern garnisit cu PSD-iști și PNL-iști, ușor asezonat cu tehnocrați, condus de către ,,omul nimănui” din România, Dacian Cioloș, secondat de către „omul multora” din România, Vasile Dîncu. Halal să ne fie! Acum, cu certitudine, președintele Iohannis nu este străin de aceste scenarii, nu de alta dar este mult mai liniștit când are ceva deja pregătit. Să nu uităm că domnia sa trebuie să întoarcă un favor celor care au născocit USL, fiind propus de către aceștia prim-ministru în sediul Grifco sub atenta supraveghere a lui Dan Voiculescu.

Domnul Iohannis trebuie să înțeleagă că punând stânga lângă dreapta ești cu mâinile legate, nu se poate face nimic. În opinia mea și a tuturor celor cu o gândire sănătoasă, valorile de dreapta trebuie să fie călăuza guvernării viitoare în România. Pentru noi cei din Partidul Mișcarea Populară nu este prima oară când ne luptăm cu USL-ul. Am mai făcut acest lucru și știm cum trebuie să procedăm. Scopul nostru este să luptăm pentru drepturile românilor, pentru o justiție liberă, pentru un sistem de sănătate modern, pentru educație de calitate, pentru agricultură și pentru un viitor mai bun al cetățenilor acestei țări.

Cu puterea pe care o avem vom lupta în Parlament sau oriunde va fi nevoie pentru a împiedica abuzurile USL-ului și ale celor care își urmăresc doar propriile interese.

LUPTĂM PENTRU ROMÂNIA!

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda PMP Alba; Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...