Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Clement Negruţ: „Când pui suflet în ceea ce faci, lucrul care iese din mâna ta are trăinicie”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

cnAm fost învăţat din familie ca lucrurile pe care le fac, să fie bine făcute. Am văzut că atunci când pui suflet în ceea ce faci, lucrul care iese din mâna ta are trăinicie. Astfel, fie că a fost vorba de şcoală, fie că a fost vorba de activitatea sportivă, inginerie sau politică, m-am implicat cu maximă seriozitate pentru ca munca mea să aibă rod.

În aceste condiţii, pot să vorbesc cu inima deschisă despre rezultatele mele la învăţătură, despre activitatea mea sportivă sau despre perioada în care am profesat ca inginer. Cei care mă cunosc ştiu că pun pasiune în ceea ce fac şi asta m-a caracterizat de când mă ştiu. Poate unii au fost deranjaţi de acest spirit activ al meu, dar asta nu m-a împiedicat să lupt pentru lucrurile în care am crezut.

În perioada în care am fost subprefect al judeţului Alba, mi-am luat, de asemenea, în serios rolul primit şi m-am ocupat de o serie de probleme care cereau implicare de la nivelul Instituţiei Prefectului. În perioada respectivă mă ocupam, prin prerogativele deţinute, şi de Comisia de Dialog Social, lucru care mi-a permis să iau contact cu o serie de probleme de ordin social de la nivelul judeţului.

Redau câteva fragmente din presa de atunci care reflectă implicarea mea: „Situaţia angajaţilor SC… care asigură paza Uzinei Mecanice Cugir a fost subiectul discuţiilor purtate ieri de subprefectul Clement Negruţ cu directorul general al uzinei, Romulus Micu, şi reprezentantul firmei de pază în județul Alba, Ioan Stoica…” „Subprefectul Clement Negruţ i-a convocat, zilele trecute, pe şefii serviciilor publice deconcentrate pentru a analiza planurile manageriale pentru anul în curs ale instituţiilor pe care le conduc” ”În noaptea de sâmbătă, 1 septembrie spre duminică, 2 septembrie, între orele 2.00 şi 5.00, circulaţia rutieră va fi oprită pe DN 1, pentru montarea unor grinzi metalice de tip panou la podul peste Valea Miraslău, unde partea carosabilă s-a surpat în urma precipitaţiilor de la sfârşitul lunii iulie. Subprefectul Clement Negruţ a declarat că în sfârşit, după două amânări, au fost obţinute toate avizele necesare pentru oprirea traficului, în vederea montării panourilor…”.

De asemenea, implicarea mea în politică nu a fost o joacă. Am muncit de la bun început cu seriozitate şi am cutreierat judeţul pentru a-i cunoaşte pe oameni şi pentru a-i mobiliza într-un scop nobil. Un exemplu în acest sens poate fi campania de strângere de semnături din 2010, denumită „O semnătură pentru centură“, când am luptat alături de ceilalţi implicaţi în strângerea a cât mai multe semnături de la locuitori pentru a fi transmise Ministerului Transporturilor în scopul alocării banilor necesari proiectului ce viza realizarea centurii ocolitoare a Sebeşului.

Pentru mine, aceste lucruri sunt amintiri frumoase, pentru că reprezintă în cea mai mare parte realizări pentru cetăţenii judeţului Alba. Eu, Clement Negruţ, am rămas acelaşi om activ şi pasionat de ceea ce face. Aşa cum se poate observa cu uşurinţă, în Partidul Mişcarea Populară sunt la fel de activ şi lupt pentru lucrurile în care cred. Astfel, pe lângă activitatea de parlamentar de la Bucureşti, am muncit şi în organizaţia PMP Alba şi săptămânal am organizat întâlniri cu presa, în cadrul cărora fie atrăgeam atenţia asupra unor probleme importante, la nivel local sau central, fie îi prezentam pe colegii mei implicaţi în activitatea partidului, fie vorbeam despre activitatea mea. Aceste conferinţe de presă nu sunt doar vorbe în vânt, ele de multe ori au reprezentat o formă de luare de atitudine, lucru extrem de necesar în societatea noastră, deoarece dacă privim la protestele de stradă care au dus la căderea Guvernului Ponta, şi acestea au fost tot o luare de atitudine.

Am scris aceste rânduri pentru a vă reaminti cine sunt şi ce am făcut, deşi, după cum ştiţi, nu am reapărut din senin în această campanie electorală, ca alţi politicieni, ci am fost prezent în permanenţă în peisajul public, fiind constant în mesajele pe care le-am transmis şi implicat în activitatea mea.

Deputat Clement Negruţ
Preşedinte PMP Alba

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda PMP Alba; Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea