Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) Ce ne recomandă specialiștii să pariem la meciul Bayern München-Real Madrid

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este foarte probabil ca echipa care va avansa în urma duelului dintre Bayern München și Real Madrid din cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor să câștige și trofeul. Ar fi al treilea astfel de trofeu la rând câștigat de Real Madrid, singurele echipe care au obținut cel puțin 3 Ligi ale Campionilor în sezoane consecutive fiind chiar Real Madrid și Bayern München. Meciul dintre cele două formații va avea loc miercuri, începând cu ora 21.45, transmis fiind de PRO TV și Telekom Sport 1.

Bayern München

Dupa cum ne-a obisnuit in ultimele sezoane, este deja campioana in Bundesliga, cucerind titlul cu multe etape inainte de incheierea competitiei. In Champions League a plecat de pe teren doar de doua ori fara sa obtina victoria. Se intampla in septembrie anul trecut, in meciul din grupe cu PSG, dar si in returul sferturilor de finala cu Sevilla, cand a inregistrat o remiza alba pe propriul teren, dupa ce in tur invinsese cu 2-1. In cele 10 partide din competitia europeana bavarezii au marcat 23 goluri, primind 8. Pe Allianz Arena formatia antrenata de Josef Heynckes merge foarte bine, reusind sa nu primeasca decat un singur gol, marcand 14.

Fara Vidal, Neuer, Tolisso si Kingsley Coman, care absenteaza de mai mult timp, Bayern Munchen foarte probabil ca nu il va putea alinia nici pe David Alaba.

Real Madrid

A avut mari emotii in sferturile de finala contra celor de la Juventus. Mai bine zis, in a doua mansa, pentru ca pe prima a castigat-o cu 3-0. Peste o saptamana formatia italiana reusea sa inscrie 3 goluri in poarta Realului, in minutul 90 conducand cu 3-0. In minutele de prelungire ale timpului regulamentar insa, centralul a luat o decizie controversata, ca sa fim amabili, dictand penalty pentru “galactici”, penalty transformat de nimeni altcineva decat Cristiano Ronaldo.

In optimile de finala Real Madrid o elimina pe PSG, dupa o victorie cu 3-1 pe teren propriu si una cu 2-1 in deplasare. In cele 10 partide din Champions League elevii antrenati de Zinedine Zidane au obtinut 7 victorii, o remiza, suferind doua infrangeri, marcand 26 goluri, primind 12. Din cele 5 deplasari sustinute de Real Madrid, bilantul lor este de 4 victorii si o infrangere, interval in care au marcat 15 goluri, primind 5.

In vederea meciului cu Bayern Munchen, Zidane l-a sfatuit pe Cristiano Ronaldo sa nu sprinteze mai mult decat este cazul, pentru a-si putea folosi la capacitate cat mai buna aptitudinile in duelurile cu adversarii sai.

Intalniri directe

Bayern Munchen si Real Madrid au un istoric bogat al intalnirilor directe, in special in ultimele sezoane. Real Madrid este echipa pe care a intalnit-o cel mai des Bayern Munchen de-a lungul istoriei, exceptand, evident, formatiile din competitia interna, reciproca fiind si ea valabila. Cele doua formatii s-au intalnit de 12 ori cu bavarezii ca gazda, de fiecare data in Champions League, acestia obtinand 9 victorii, suferind doua infrangeri, inregistrandu-se un singur rezultat de egalitate. Ultima intalnire directa s-a produs in sferturile de finala ale sezonului trecut, Real Madrid impunandu-se cu 2-1 pe Allianz Arena. In editia 2013-2014 Bayern si Real se intalneau in semifinale, bavarezii pierzand cu 0-4 pe propriul teren atunci.

Bavarezii sunt vazuti favoriti in prima mansa

In acest moment putem alege din peste 130 pariuri pentru meci la casa online Fortuna. Aceasta vede un meci in care Bayern Munchen porneste cu un usor avantaj, avand in vedere aici si parcursul din campionat ale celor doua formatii. Astfel, bavarezii au cota 2.00 la victorie, madrilenii fiind cotati cu 3.6. Fortuna este vazuta cu ochi foarte buni de pariorii din Romania. Cel putin asta reiese dintr-un studiu realizat de site-ul Legalbet , eFortuna Romania aflandu-se pe primul loc in topul caselor de pariuri preferate de utilizatorii site-lui. Legalbet este un site obiectiv, care prezinta atat punctele forte, cat si pe cele slabe ale tuturor caselor de pariuri, astfel incat tu sa iei decizia corecta cu privire la casele la care doresti sa te inregistrezi.

Ponturi recomandate in Bayern Munchen vs Real Madrid

Bayern Munchen a pierdut ultimele doua intalniri directe de pe teren propriu din Champions League, insa nici forma actuala a celor de la Real Madrid nu este una grozava. In schimb, bavarezii au o defensiva buna pe propriul teren, ceea ce ne face sa opinam ca oaspetii nu vor marca mai mult de un gol. De asemenea, credem ca, avand in vedere si forta ofensiva a bavarezilor de pe teren propriu, acestia vor castiga cel putin o repriza.

  • Real Madrid – 0-1 goluri (1.533)
  • Castiga una dintre reprize – Bayern Munchen (1.533)

***

Legalbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea