Rămâi conectat

Actualitate

(P) Ambient a acordat aproximativ 700 de premii în valoare de 11.100 euro înainte de Paşte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ambient, reţeaua naţională de bricolaj 100% românească şi-a premiat meșterii cu câteva zile înainte de Paşte prin Tombola Meșterului Ambient dedicată exclusiv lor. În competiţia care are o tradiţie de 6 ani s-au înscris aproximativ 4500 participanţi care s-au luptat pentru marele premiu al concursului – un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, în valoare de 8.600 de euro.

ambientCompetitia a început pe 23 februarie, s-a desfasurat în 13 magazine şi depozite Ambient din marile oraşe printre care Sibiu, Târgu – Mureş, Cluj, Bistriţa şi Alba Iulia, s-a încheiat pe 5 aprilie şi s-a adresat tuturor meşterilor Ambient înscrişi în programul „Meşterul Casei Tale”.

Marele premiu a fost câştigat de Suciu Zoltan Janos din Târgu – Mureş.

Am participat până acum şi la celelalte tombole dar nu am sperat niciodată să câştig premiul cel mare. Aveam nevoie de o maşină nouă pentru a-mi face mai bine treaba şi pentru a ajunge cât mai repede la clienţi. Mulţumesc, Ambient pentru sprijinul oferit în ultimii ani şi pentru premiul oferit azi!”, a declarat Suciu Zoltan Janos câştigătorul marelui premiu.

700 premii au fost oferite celorlalţi meşteri, ca recompensă pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: echipamente de lucru şi vouchere în valoare de 50 lei pe care le pot folosi la achiziţionarea de produse specifice meseriei. 32 dintre ei au căştigat şi câte un miel pentru masa de Paşte.

Continuăm o tradiţie începută acum 6 ani în ceea ce priveşte susţinerea meseriaşilor. Prin programul „Meşterul Casei Tale” şi prin organizarea celor trei tombole anuale, Ambient îşi propune să continue suţinerea comunităţilor unde îşi desfăşoară activitatea şi a partenerilor săi fideli. Ne bucurăm că putem recompensa colaborarea excelentă pe care o avem de mulţi ani cu meşterii înscrişi în programul Ambient”, a declarat Alin Voicu, Director Comercial Ambient. Tombola Meşterului Ambient a fost organizată în parteneriat cu: Ceresit, Egger, Italia Star, Rigips, Tondach şi Weber. Furnizorii au oferit premii speciale pentru cei mai harnici meşteri.

*Despre Ambient:

Compania Ambient a fost înfiinţată în 1993 în Sibiu de către omul de afaceri Ioan Ciolan şi a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. Ambient a lansat primul DIY din România în aprilie 2002, la Sibiu. Pentru familiile care construiesc sau renovează, Ambeint oferă consiliere clienţilor prin Programul AMBIENT TOTAL, care totalizează peste 100.000 de proiecte de construcţie şi renovare. În prezent, reţeaua are 13 centre comerciale şi platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri şi a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are în prezent peste 200.000 de posesori. Ambient comunică constant cu clienţii săi în mediul online prin intermediul site-ului www.ambient.ro şi pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/ambient.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea