Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) ALDE e partidul liberalilor adevăraţi, care se ţin de cuvânt!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

alde

ALDE, singurul partid cu adevărat liberal, şi-a desemnat candidaţi la apropiatele alegeri locale persoane cu notorietate, bine pregătite, care nu trăiesc din banii statului, aşa cum se întâmplă în cazul membrilor PNL. Avocatul Ladislau Koble este candidatul ALDE la Consiliul Judeţean Alba –  un liberal adevărat, care nu trăieşte din bani publici, spre deosebire de cei care îşi spun liberali, dar îşi câştigă existenţa din banii statului. Urmând deviza adevăraţilor liberali: “Prin tine însuţi!”, av. Koble vine în faţa alegătorilor, locuitorilor judeţului. Un candidat liberal care ştie şi poate să îi reprezinte cu demnitate pe locuitorii Albei în Consiliul Judeţean, a învăţat să-i asculte şi are răbdare pentru a găsi  mereu cele mai bune soluţii la problemele lor.

Asta pentru că politica ALDE este una corectă, în care respectul pentru cetăţean şi nevoile lui primează. Românii îşi doresc să ducă o viaţă mai bună, vor ca economia ţării să se dezvolte, să fie create mai multe locuri de muncă, iar ALDE, promovând măsurile liberale, poate aduce bunăstare cetăţenilor ţării. După ce PNL şi-a pierdut identitatea, odată cu fuziunea cu PDL, ALDE a rămas singurul partid care reprezintă liberalismul pe scena politică românească. Potrivit candidatului ALDE la Consiliul Judeţean, Ladislau Koble, „noi suntem cei care, prin acţiunile noastre, continuăm mişcarea liberală, promovăm şi respectăm doctrina liberală. Fără contribuţia noastră, a ALDE, multe dintre măsurile liberale nu s-ar fi regăsit în noul cod fiscal. Aşa cum e firesc, noi ne respectăm pas cu pas programul cu care am venit în faţa oamenilor şi pentru care ne-au dat votul. Prin toate demersurile noastre am continuat să ne facem datoria, să ne ţinem de cuvânt. Aşa cum ştiţi, de la începutul anului, TVA a scăzut de la 24 la 20 la sută, la produse şi servicii, ceea ce a condus la reducerea preţurilor.

Tot de la începutul anului pensionarii primesc pensii mai mari, a crescut salariul minim, la acestea adăugându-se şi alte măsuri liberale susţinute de ALDE. Asta nu înseamnă altceva decât că ne ţinem de cuvânt!”. ALDE a demonstrat, prin toate acţiunile sale, că face o politică bazată pe nevoile cetăţeanului, obiectiv care s-a aflat mereu în atenţia adevăraţilor liberali. ALDE nu vine cu amăgiri electorale, pentru ca apoi, a doua zi după alegeri, să uite de toate promisiunile sale. „ALDE a demonstrat, prin tot ceea ce au făcut liberalii adevăraţi, că are mereu în atenţia sa cetăţeanul şi ceea ce el îşi doreşte pentru viitor. ALDE este partidul care se ţine de cuvânt!”, a spus av. Ladislau Koble, candidatul ALDE la Consiliul Judeţean Alba.

Publicitate electorală ALDE

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea