Ovidiu Morariu, noul jucător al Metalurgistului Cugir | Gruparea de sub Drăgana a avut astăzi reunirea

Apărătorul Ovidiu Morariu (29 de ani), ultima dată la Chindia Tîrgoviște, poate fi considerat prima achiziție a divizionarei terțe Metalurgistul Cugir. Masivul fundaș, originar din județul Alba s-a înțeles cu echipa de sub Drăgana, urmând să semneze zilele viitoare contractul cu „roș-albaștrii”, cu care s-a și pregătit din toamna trecută.

De asemenea și Bold va reveni din Germania în cursul săptămânii viitoare și se va alătura echipei pregătite de Călin Moldovan.

ELIT

La reunirea de luni a cugirenilor a fost prezent și juniorul Ionuț Pascu (Șoimii Lipova) – aflat în probe. De asemenea, ex-uniriștii Vitinha și P. Păcurar, alături de atacantul Cîrstean (FC Avrig) pot fi considerați extrem de aproape de gruparea de sub Drăgana, care sâmbătă va susține primul amical, cu Sportul Petrești.

Metalurgistul Cugir va pleca în cantonament centralizat începând din 1 februarie, la Govora, până atunci urmând să fie definitivat și efectivul, căruia i s-a alăturat de și Vărărean, absent prima parte a campionatului din pricina unei accidentări.

Dan HENEGAR