Rămâi conectat

Sport

Ovidiu Morariu, noul jucător al Metalurgistului Cugir | Gruparea de sub Drăgana a avut astăzi reunirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apărătorul Ovidiu Morariu (29 de ani), ultima dată la Chindia Tîrgoviște, poate fi considerat prima achiziție a divizionarei terțe Metalurgistul Cugir. Masivul fundaș, originar din județul Alba s-a înțeles cu echipa de sub Drăgana, urmând să semneze zilele viitoare contractul cu „roș-albaștrii”, cu care s-a și pregătit din toamna trecută.

De asemenea și Bold va reveni din Germania în cursul săptămânii viitoare și se va alătura echipei pregătite de Călin Moldovan.

La reunirea de luni a cugirenilor a fost prezent și juniorul Ionuț Pascu (Șoimii Lipova) – aflat în probe. De asemenea, ex-uniriștii Vitinha și P. Păcurar, alături de atacantul Cîrstean (FC Avrig) pot fi considerați extrem de aproape de gruparea de sub Drăgana, care sâmbătă va susține primul amical, cu Sportul Petrești.

Metalurgistul Cugir va pleca în cantonament centralizat începând din 1 februarie, la Govora, până atunci urmând să fie definitivat și efectivul, căruia i s-a alăturat de și Vărărean, absent prima parte a campionatului din pricina unei accidentări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea