Rămâi conectat

Actualitate

Ospitalitatea și serviciile de excepție oferite de Theodora Golf Club din Alba, recunoscute de liderul mondial în călătorii și servicii asociate, Booking.com

Publicat

în

Ospitalitatea și serviciile de excepție oferite de Theodora Golf Club din Alba, recunoscute de liderul mondial în călătorii și servicii asociate, Booking.com

La finalul lunii ianuarie 2022, liderul mondial în călătorii online și servicii asociate, Booking.com, a acordat resortului Theodora Golf Club distincția Booking.com Traveller Review Award 2022, în baza celui mai mare scor pe care l-am înregistrat până acum: 9,4 puncte din 10 posibile.

Punctajul primit din partea turiștilor, a vizitatorilor și a pasionaților de golf, în baza a sute de recenzii pozitive lăsate pe site-ul de travelling, este încă o dovadă că Theodora Golf Club depășește așteptările vizitatorilor săi oferind servicii de calitate, cu responsabilitate și cu dedicare:

Elit - Gustul Desăvârșit

„Totul este la superlativ. Curățenie exemplară, mic dejun fabulos, liniște, peisaj etc.”

„Locația a fost senzațională, serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, personalul politicos și amabil. Meniul este variat și foarte gustos. Am avut o experiență foarte plăcută în acest resort. Cetatea Alba Iulia este la distanță mică, destul de aproape de resort. Cu siguranță o să revenim cu mare drag!”

„Micul dejun a fost nemaipomenit de bun!!!! Locația în sine este amplasată într-o zona foarte frumoasă și pitorească”.

„Camera superbă, curățenia exemplară, micul dejun variat.”

„Am avut o experiență foarte plăcută la acest resort. Camerele sunt mari și curate. Mâncarea la restaurant este foarte bună. Personalul este deosebit de amabil.”

„Locația senzațională, camerele foarte mari și curate, mâncarea foarte bună. Se ajunge în doar 10 minute cu mașina la Cetatea Alba Iulia.”

„Locație cu condiții foarte bune, perfectă pentru relaxare chiar și pentru cei care nu practică golf.”

Theodora Golf Club va deschide un nou sezon pentru oaspeți la 1 martie 2022, terenul de golf fiind disponibil în funcție de evoluția vremii. Cei care doresc o evadare în natură, vor avea o experiență completă, care dezvăluie facilități premium: zone de relaxare și facilități de cazare în elegantele vile din complex, în care luxul și confortul modern se îmbină perfect pentru toți cei care doresc o vacanță liniștită de familie, într-o ambianță deosebită.

De asemenea, cei care vor să organizeze întâlniri de afaceri, team-building-uri sau evenimente private sau corporate, au la dispoziție spații pentru conferințe și pentru evenimente indoor și outdoor, cât și un restaurant internațional unde bunul-gust, ambianța și cultura culinară își dau o întâlnire cosmopolită. La toate acestea se adaugă terenul de golf certificat, zonele de relaxare, cursurile de golf pentru adulți și pentru copii cu antrenori profesioniști care vorbesc și limba engleză, Pro Shop, indoor driving range, spațiile deschise, spectaculoase și aerul curat.

Ideal pentru deconectare și relaxare, aer curat și bună dispoziție, Theodora Golf Club este resortul din inima Transilvaniei, situat în Teleac, județul Alba, la aproximativ o oră de Cluj Napoca, Sibiu sau Tîrgu Mureș.

Theodora Golf Club este cel mai modern resort de golf din România, oferind oaspeților săi atât locul în care își pot exersa măiestria pe un teren certificat de golf, cât și grija deosebită pentru toți cei care vor să evadeze din tumultul orașelor și să se răsfețe cu o vacanță lipsită de griji, împreună cu familia sau cu prietenii. Iar pentru cei care doresc să rămână conectați cu munca, în timp ce se relaxează activ, Resortul este soluția ideală pentru organizarea de evenimente, conferințe, întâlniri de afaceri și team-buliding-uri.

Portalul mondial de rezervări și călătorii a desemnat, la finalul lunii ianuarie 2022, partenerii care se bucură de cea mai mare apreciere din partea vizitatorilor și a turiștilor, și a publicat lista celor mai ospitaliere destinații de pe mapamond, acordând distincțiile Booking.com Traveller Review Award 2022.

DESPRE THEORODRA GOLF CLUB

Resortul Theodora Golf Club din localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba, pune la dispoziția oaspeților peste 62 ha în care sportul nobil, golful, și relaxarea se îmbină perfect. Terenul de golf ce se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, include și unul dintre cele mai lungi trasee din Europa – par 6 – 735 m.

Celelalte 7 ha sunt ocupate de vilele resortului și alte facilități: 15 vile de lux cu 84 de camere de patru stele, o sală de conferințe indoor de 150 de locuri, un pavilion outdoor pentru evenimente și o cameră panoramică ce oferă o priveliște spectaculoasă a întregului teren de golf, ideală pentru mese private sau pentru întâlniri de business mai restrânse, o piscină exterioară pentru sezonul cald, club house-ul care înglobează un driving-range indoor, un pro-shop, vestiare, restaurantul The View, cu specific internațional a la carte și un Lounge Bar cu 160 de locuri în interior și cu 90 de locuri pe terasă.

Rafinamentul și ospitalitatea sunt dublate de natura care se dezvăluie cu măreție prin râul Mureș care înconjoară terenul de golf și Munții Apuseni care străjuiesc panorama, imprimând unicitate acestui loc ideal pentru vacanțe. Theodora Golf Club a primit de două ori distincția BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

Vouchere pentru persoanele vulnerabile: Când vor ajunge cardurile pentru alimente la români

Publicat

în

Vouchere pentru persoanele vulnerabile: Când vor ajunge cardurile pentru alimente la români

În cursul zilei de luni, 23 mai, în briefingul susţinut la finalul şedinţei de Guvern, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat că marea majoritate a voucherelor pentru persoanele vulnerabile vor fi distribuite către beneficiari în luna iunie, iar ce rămâne în prima parte din iulie.

„Prima tranşă se va derula prin distribuirea acestor vouchere pentru persoanele vulnerabile pe o perioadă cuprinsă între luna iunie şi iulie, dar noi încercăm ca în luna iunie să fie distribuite marea majoritate a acestor vouchere şi ce rămâne în prima parte din luna iulie. Îi asigur pe toţi beneficiarii că îşi vor primi dreptul (până la finalul lunii iulie n.r.), în cel mai rău caz se întâmplă acest lucru. Avem aproape 3 milioane de vouchere de distribuit, iar acest volum este imens, dar aceasta nu ne scuteşte ca să nu ajungă voucherele în timpul pe care îl avem la dispoziţie, respectiv luna iunie şi iulie. Restul care va rămâne la sfârşit de lună iunie, ne mobilizăm, astfel încât în prima parte a lunii iulie toată lumea să aibă aceste vouchere distribuite, dar şi banii”, a precizat Boloş.

El a menţionat că voucherele care se distribuie până în data de 10 iunie se vor încărca în 2-3 zile, conform mecanismului specific de plată a banilor, care presupune deschiderea de credite bugetare şi apoi viramentul pe care îl face unitatea emitentă.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Decalajul între data la care e distribuit cardul, să zicem în 10 iunie, încărcăm până în 15 iunie, dar nu aş vrea să avansez termene ci aş vrea să discut încă o dată cu emitenţii de carduri, pentru că munca lor este cea mai grea, aceea de a întocmi ordinele de plată pentru fiecare dintre beneficiarii de pe listă. Dar repet tranşele se vor plăti conform celor stabilite şi anunţate potrivit programului de măsuri economico-sociale”, a mai spus Boloş.

Întrebat despre ceea ce a transmis directorul Poştei Române, respectiv că voucherele vor ajunge la beneficiari abia în luna august, şeful MIPE a răspuns: „Eu nu ştiu ce a declarat directorul Poştei Române, eu ştiu realitatea, şi anume că avem o convenţie încheiată inclusiv cu Poşta Română şi că are acest termen la dispoziţie pe care trebuie să îl respecte, pentru că are o convenţie, termene şi noi îi plătim aceste servicii, deci se va mobiliza astfel încât să îşi respecte convenţia pe care a încheiat-o”.

El a adăugat că Poşta Română nu este în coordonarea MIPE, dar având această convenţie semnată şi un termen asumat, „va trebui să îl respecte”. „Tranşa I este cea mai dificilă, după care tranşele 2 -3 -4 se rezumă doar la a încărca cardurile cu bani, deci va fi mult mai uşor, de aceea fac apel la beneficiarii de vouchere sociale, dacă vor apărea aceste sincope să le sesizeze din timp şi noi încercăm să fim operativi”, a subliniat Marcel Boloş.

Guvernul a aprobat, în şedinţa din 9 mai, măsura referitoare la tichetele sociale care vor fi acordate mai multor categorii de persoane care se află în risc de deprivare materială şi de sărăcie extremă. Aceştia vor beneficia, o dată la două luni, de un voucher social în valoare de 250 de lei.

Sursa: dcbusiness.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

VIDEO| Trei polițiști au devenit eroi pentru un pisoi blocat în motorul unei mașini: Cum s-a sfârșit aventura bietului animal

Publicat

în

VIDEO| Trei polițiști au devenit eroi pentru un pisoi blocat în motorul unei mașini: Cum s-a sfârșit aventura bietului animal

Trei agenți de poliție din cadrul Secției 15 Poliție din București au devenit eroii unui motănel negru, blocat în motorul unei mașini. Aventura pisoiului a avut un final fericit, fiind adoptat de șoferița în mașina căreia se adăpostise.

„În această dimineață, Andrei, Alexandru și Adrian, din cadrul Secției 15 Poliție din București, se aflau în patrulare, când au observat pe mijlocul drumului o mașină oprită cu avariile pornite iar lângă aceasta o femeie. Colegii noștri au oprit lângă ea.

Elit - Gustul Desăvârșit

-Bună dimineața! Aveți nevoie de ajutor?
-Cred că este o pisică blocată la motor. Tocmai ce am plecat cu mașina și se tot aude un mieunat. Sigur e la motor!
-Intrați, vă rugăm, în mașină, dar nu porniți motorul! Luați de volan dreapta. Împingem noi mașina să o scoatem de pe partea carosabilă, apoi ne uităm să vedem ce e.

Colegii noștri au împins mașina într-o zonă sigură și au ridicat capota. Într-adevăr era un pui de pisică. Operațiunea a durat câteva momente, iar după cum se poate vedea în imagini, puiul a fost salvat! Un gest de normalitate, dar care a salvat o viață!” au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Guvernul vrea să ştie ce stocuri au producătorii şi comercianţii: Ce sancțiuni ar putea primi cei care refuză

Publicat

în

Guvernul vrea să ştie ce stocuri au producătorii şi comercianţii: Ce sancțiuni ar putea primi cei care refuză

O ordonanţă de urgenţă care obligă producătorii şi comercianţii din România să facă lunar rapoarte cu stocurile, ar urma să fie adoptată în perioada următoare.

Cei care nu vor declara stocurile – pot fi amendați cu sume între 500.000 și 1 milion de lei – iar cei care vor prezenta date incorecte sau incomplete riscă amenzi între 50.000 lei și 250.000 lei. Raportările trebui să ajungă la ministerul agriculturii pana pe data de 15 a fiecarei luni.

Trebuie trimise stocurile la produse precum legume, fructe, cereale, seminte, carne, lapte, conserve, apa, zahar sau miere.

Elit - Gustul Desăvârșit

Cei care au cantitati mici de marfa sunt scutiţi de raportare. Spre exemplu, magazinele cu o suprafata de sub 400 de metri patrati, sau cei care au sub 10 tone de legume si fructe sau sub 25 de tone de cereale.

Măsura este propusă din rațiuni de securitate alimentară, având în vedere războiul dus de Rusia în Ucraina și efecte sale secundare în domeniul alimentar și în cel agricol.

Sursa: observatornews.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare