Rămâi conectat

Politică Administrație

Organizaţia de tineret a PMP Alba sprijină seniorii la europarlamentare. Dragoş Zdrânc: „Vrem să atragem tinerii în partid”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Dragos Zdranc03Organizaţia de tineret a PMP Alba vine în sprijinul seniorilor în campania electorală pentru europarlamentare şi are ca obiectiv creşterea numărului membrilor tineri. În proporţie de 97% tinerii din PMP Alba nu au mai fost implicaţi în politică. Astfel din cei 184 de membri, doar 5 au mai fost înscrişi în alte partide.

Pentru prima dată într-un partid, Dragoş Zdrânc, preşedintele tinerilor populari a transmis un mesaj. „Organizaţia de tineret a PMP Alba va avea în această perioadă, în apropierea campaniei pentru alegerile europarlamentare, multe evenimente prin care se vrea atragerea tineretului şi transmiterea unui mesaj pentru tinerii din Alba Iulia. Se doreşte o schimbare în bine. Pentru a se ajunge la o schimbare avem nevoie de tineri. Vrem sa facem o treabă bună împreună cu seniorii şi cu preşedintele Clement Negruţ, la europarlamentare”, a spus Dragoş Zdrânc, preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Mişcarea Populară Alba.

Conducerea PMP a depus, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, iar preşedintele PMP Alba ocupă locul 16. De altfel acesta a spus că nu-şi doreşte un loc eligibil pentru că are treabă acasă.

Clement Negruţ a spus că PMP îşi doreşte un scor cu două cifre, adică peste 10 procente la nivel naţional, ceea ce înseamnă 4 eurodeputaţi la Bruxelles.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea