Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ore suplimentare pentru angajaţii Fiscului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu şi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, au dispus ca  personalul ANAF direct implicat în procesul de reorganizare să efectueze ore suplimentare sâmbătă, 2 iulie şi duminică, 3 iulie. Aceste măsuri au fost luate pentru a nu fi perturbată activitatea administraţiilor financiare, precum şi pentru a se urgenta procesul de rearondare a contribuabililor la noile administraţii competente. De asemenea, trebuie ca transferul tuturor informaţiilor necesare să se efectueze în condiţii optime, astfel încât începând cu data de 5 iulie a.c., toate administraţiile financiare să funcţioneze la standardele stabilite prin procesul de reorganizare. În perioada 30 iunie – 5 iulie a.c., activitatea de încasări şi plăţi desfăşurată prin unităţile teritoriale ale Trezoreriei Statului va funcţiona normal, potrivit programului de lucru. De asemenea, la administraţiile financiare vor funcţiona şi centrele de asistenţă telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro rămân active paginile de informare a contribuabililor. Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numărul de telefon: 031.403.91.60, reţea RDS,  Centrul ANAF de asistenţă a contribuabililor. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea