Rămâi conectat

Curier Județean

Ordine de protecție provizorii față de doi bărbați din Abrud, care și-au agresat soțiile. S-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii au întocmit dosare penale, pentru violență în familie și au emis ordine provizorii de protecție față de doi bărbați, din Abrud, care și-au agresat partenerele de viață.

Polițiștii din Abrud au emis două ordine de protecție provizorii față de doi bărbați care și-ar fi agresat soțiile. Bărbații s-au ales cu dosare penale, pentru violență în familie.

La data de 16 aprilie, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că, ar fi fost agresată de soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.

Și în cursul zilei de 17 aprilie 2021, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că, soțul ar fi agresat-o atât pe ea, cât și pe fiul lor.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 52 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea