Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Optimum Alba Iulia – Viitorul Cluj, în semifinalele Cupei Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Optimum Alba Iulia se va duela cu Viitorul Cluj în semifinalele Cupei Elitelor Under 15, într-o dublă manșă. Primul joc este prevăzut pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia sâmbătă, 20 mai, la ora 14.00, iar returul este prevăzut joi, 25 mai, la aceeași oră, pe Baza Sportivă “Dan Anca”.

În cealaltă semifinală se înfruntă Academia de Fotbal “Gică Popescu” Craiova și FC Argeș.

Cuvintele sunt de prisos după performanța istorică obținută de acești băieți minunați! Să ajungi în primele 4 echipe echipe ale țării la această categorie de vârstă nu e la îndemâna oricui. Băieții sunt pentru noi adevărați campioni, istoria frumoasă continuă să se scrie. Suntem mândri de voi, de faptul că am pierdut doar un singur meci într un an competițional”, a transmis Ciprian Selagea.

În competiția “KO” formația de pe Someș a trecut pe rând de CFR Cluj (1-0, în depasare), FC Bihor (3-1, pe teren propriu) și UTA Arad (2-0) – tocmai formația care a învins Optimum Alba Iulia la turneul zonal din Cetatea Marii Uniri. În campionat, Viitorul a încheiat pe locul secund al Seriei 15, la egalitate de puncte (7 victorii și un eșec), cu Universitatea Cluj, oponentul echipei albaiuliene la meciul de debut la turneul zonal (Optimum s-a impus cu 1-0).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda | Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda, la Zlatna, Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă, ambele jocuri sunt vineri, 24 mai Dacă CS Universitar Alba Iulia, singura reprezentată a județului în play-off, a intrat săptămâna trecută în vacanță, în acest weeekend, mai precis vineri, 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea