Rămâi conectat

Sport

Optimum Alba Iulia – Viitorul Cluj, în semifinalele Cupei Elitelor Under 15

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia se va duela cu Viitorul Cluj în semifinalele Cupei Elitelor Under 15, într-o dublă manșă. Primul joc este prevăzut pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia sâmbătă, 20 mai, la ora 14.00, iar returul este prevăzut joi, 25 mai, la aceeași oră, pe Baza Sportivă “Dan Anca”.

În cealaltă semifinală se înfruntă Academia de Fotbal “Gică Popescu” Craiova și FC Argeș.

Cuvintele sunt de prisos după performanța istorică obținută de acești băieți minunați! Să ajungi în primele 4 echipe echipe ale țării la această categorie de vârstă nu e la îndemâna oricui. Băieții sunt pentru noi adevărați campioni, istoria frumoasă continuă să se scrie. Suntem mândri de voi, de faptul că am pierdut doar un singur meci într un an competițional”, a transmis Ciprian Selagea.

În competiția “KO” formația de pe Someș a trecut pe rând de CFR Cluj (1-0, în depasare), FC Bihor (3-1, pe teren propriu) și UTA Arad (2-0) – tocmai formația care a învins Optimum Alba Iulia la turneul zonal din Cetatea Marii Uniri. În campionat, Viitorul a încheiat pe locul secund al Seriei 15, la egalitate de puncte (7 victorii și un eșec), cu Universitatea Cluj, oponentul echipei albaiuliene la meciul de debut la turneul zonal (Optimum s-a impus cu 1-0).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea