Rămâi conectat

Actualitate

Opt tone de alimente au ajuns „off road” la cetăţenii din Râmeţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Clubul Sportiv „Offr Road Adventure Romania” din Bucureşti a ajuns din nou în judeţul Alba, cu 28 de maşini, de această dată la Râmeţ, în cadrul campaniilor umanitare pe care le organizează, încă de la înfiinţarea organizaţiei, acum 10 ani, de Crăciun şi de Paşti, pentru românii care trăiesc în sate şi cătune izolate, pierdute în munţi sau ascunse între dealuri ori bătute de vânturile Deltei.  Motivul pentru care clubul organizează aceste campanii umanitare este acela că în România există oameni pentru care traiul zilnic înseamnă un mare efort de voinţă şi o luptă continuă cu natura, unde trăesc copii pentru care şcoala este un vis frumos.
La sfârşitul anului 2011, campania de Crăciun s-a adresat locuitorilor comunei Râmeţ, unde tuturor cetăţenilor le-au fost distribuite 440 de pachete cu alimente de bază, în total 8 tone, fiecare pachet având o valoare de circa 440 de lei. În plus, cei circa 50 de copii au primit dulciuri, iar şcoala generală din comună a primit cărţi şi rechizite. Locuitorii comunei, în frunte cu primarul Aurel Dan doresc să le mulţumească organizatorilor pentru gestul lor, un gest care le-a adus multă bucurie la sfârşitul anului 2011 şi i-a făcut să primească Noul An cu speranţă şi încredere.
Clubul Sportiv „Off Road Adventure Romania” a mai organizat campanii umanitare în judeţul Alba, la Crăciunul din 2001, pentru locuitorii din Hodobana şi Casa de Piatră, comuna Arieşeni, respectiv în anul 2002, de Paşti, în comuna Întregalde. În cei 10 ani de existenţă, clubul a mai ajutat comunităţi izolate din judeţele Argeş, Iaşi, Vaslui, Tulcea, Braşov, Prahova, Caraş-Severin, Mehedinţi, Buzău şi Călăraşi.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea